-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%84)
Arkadaş çok haklı diyebilirim çünkü bu sadece grafik veya webtasarımda olmuyor. Film İzle kelimesinde 50 liraya ilk sayfa gelir mi? diyen oluyor bazen bu beni üzüyor. Okumaktan gıcık olmam ama piyasayı düşürmektir bu... Biz bu işlerden EKMEK yiyoruz.... Hele bazılarının piyasayı düşürmeleri yok mu oda beni üzüyor.. Hele ki ''Seoculara Para Vermeyin!'' diyenler...
2 kişi bu mesajı beğendi.
deha
yaSakLardayIm..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle çok doğru bir yazı olmuş.Kimse beni yanlış anlamasın bu foruma yeni üye oldum.Buradan başka bir forumda da bulunmuyorum artık.Burada da tek sıkıldığım konu ticaret piyasasının düşük oluşu.Bunun da sebebi yaş ortalaması sanırım.Örnek verecek olursam kaliteli bir domain satmak istiyorsun, teklife göre diyorsun.Sırf teklif diye adam 20 tl vereyim diyor.Ya domain zaten 5 yıllık.Adam utanır o fiyatı teklif ederken.Fiyat belirtiyorsun bu sefer de yanaşan yok.O yüzden ne ticaret yapıyorum ne de hesabımı yükseltiyorum.İzlemedeyim artık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kes yüreğine giden bir bilet.''Can kenarı'' olsun..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
+Merhaba, siteme özel tasarım yaptıracağım.
-Bütçeniz nedir?
+100 TL.
Hocam adama bütçeniz nedir diye soru sormuşsun. Adamda sana bütçesini söylemiş. Çok yersiz ve saçma bir konu bana göre.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%96)
Yalnız herkes profesyönel bir hizmet sunmuyor tasarımda. Bırakın 100 tl yi 30 tl ye 20 tl ye tasarım kodlayan insanlar var. Kodladığını bedava verse indirip arşive koymazsınız bu bir gerçek tabi ama böyle insanlar yok değil. O yüzden yani 100 tl ye o insanın tasarım yaptırabileceğini düşünmesini küçümsemeyin derim. Siz 500 tl lik 1000 tl lik tasarımlar çıkartıyor olabilirsiniz ama bütçesi 100 tl olan insanda kendine göre satıcı arıyor belliki..
Dalga geçenler konusunda ve sipariş verip almayanlar konusunda sonuna kadar haklısınız ticareti oyun sanıyorlar. Ama bütçe konusuna kesinlikle katılmıyorum.
Youtube: Kod Dershanesi