Pensativo adlı üyeden alıntı
Süper...
Sanal alemde esprili kişiliğiniz ile tanınırsınız, ancak internet üzerinde insan reelde olduğundan farklı olabiliyor. Siz gerçek hayatta nasıl birisiniz?
Argo sizi rahatlatıyor mu?
Mevlana'nın sözüyle başlıyım ilk soruya.."Ya olduğun gibi görün,yada göründüğün gibi ol" demiş..Ben hep olduğum gibi göründüm..O yüzden sanal alemde yazdıklarım gerçek hayatla birer birdir..Hatta reel hayatta daha da fazlası diyebilirim.
Argo yeri geldiğinde kelimelerle anlatılamayacak durumlarda çok mantıklı kelimelerdir..Ama konuşurken gereksiz yerde kullanmamaya özen gösteririm.Yer geldiğinde kelimeler kifayetsiz kalır argo başlar..
Rahatlatma konusunda özellikle trafikte ve sınavlardan sonra biraz rahatlatıyor :)
Reel hayatı bitirebileceğini düşünüyorum..İnsanların dostluk,arkadaşlık denen kavramlarını monotonlaştırıp birer robot haline getirebileceğini düşünüyorum..Tıpkı astronomi tarzındaki filmlerde insanımsı robotlar gibi.
İnternetin geleceği konusunda 2-3 yıla kadar herkes kendi köşesine çekilip blogculuğun daha fazla yaygınlaştığı bir dönem ortaya çıkıcak..Ve ünlü kişilerin yerine insanların ilgi çekiceği kişiler popüler olacak diye düşünüyorum...
Bir anlamda kültürel olarak seviyemiz yükselirken diğer bir anlamda da bir çok kültürümüzü kaybedeceğimizi düşünüyorum.