-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhabalar konuyu nereye açacağımı bilemedim. Bu bir hastalık mı? Takıntı mı? Örnek vermek gerekirse mesela bir şehre gitsem hemen orayı araştırıyorum. Hastaneleri, nüfusu, hangi ünlüler burada doğmuş, tatil yerleri, gezilecek yerleri, dağları, gölleri, yemekleri vb şehir hakkında 1 gün içinde bir çok bilgiye ulaşıyorum bu sadece şehirlerde her şeyde böyle mesela bir reklam görüyorum.Örnek vermek gerekirse bosch bu firmayı kim kurmuş? Ne gibi hizmetleri var nerelerde hizmet veriyor gibi her şeyini araştırıyorum. Bir dizi veya film görüyorum oynayan oyuncuları, yönetmeninden kameranına kadar hayatlarını araştırıyorum yediğim yemeklerde de böyle bu durum beni bazen rahatsız etsede seviyorum. Doktora vb gitmeliyim? Ne yapmalıyım?
1 kişi bu mesajı beğendi.
stendor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
devam et ilerde genel kültür yarışmalarına katılırsın :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
veyakup
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bendede var biraz, internette birşey göreyim saatlerce bakınıyorum onunla ilgili, en son bir bakmışım artık sekmelerin çokluğundan sitelerin faviconları bile gözükmemeye başlamış
zokka
www.zokka.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
IT MANAGER
-
-
Ad Soyad
Z** O**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Psikiyatrist olan bir arkadaşımı aradım ve verdiği cevap en kısa sürede bir psikiyatriste gözükmen gerektiğini söyledi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
çok takıntı yapma senin yaşın daha kaç hayatı akışına yaşa fazla merak başa beladır o nedenle az izle bitince kapat gör soru sorma bak ama dokunma :) anladınmı