Merhaba, onedio.com ve nediyor.com gibi bir şey yapabilirsini bence, gevezeblog'a da uygun olur diye düşündüm. Mesela en klişe olanı ölmeden yapılması gereken 50 şey..
Evcil hayvan beslemeniz için 20 sebep.. Yalnız insanların anlayabileceği 20 şey vs gibi.. İlginç konular bulursanız bence okunursunuz:) umarım yanlış bir yönlendirme yapmamışımdır, iyi forumlar dilerim..
Evcil hayvan beslemeniz için 20 sebep.. Yalnız insanların anlayabileceği 20 şey vs gibi.. İlginç konular bulursanız bence okunursunuz:) umarım yanlış bir yönlendirme yapmamışımdır, iyi forumlar dilerim..
Fikrinizi beğendim hocam. Bu paylaşımları benim mi keşfetmem lazım yoksa fotoğrafları verdiğiniz linklerden mi almalıyım, yani fotoğraflar alıntı ama yazılar orjinal olsa bir problem çıkar mı? Hem Blogger altyapısı ve güzel bir tema ile bu fikri gerçekleştirebilir miyim? Son olarak şuan ki gevezeblog'dan mı devam etmeliyim, yoksa yeni bir blog kurup domainimi oraya mı yönlendirmeliyim (yani sıfırdan mı başlamalıyım, alexa değeri sıfırlanır mı, zararı olur mu)
Bu sorularıma cevap verirseniz çok güzel olur hocam.