http://www.seohocasi.com/seo-nedir/ gayet açık bir dille basit bir şekilde anlatılmış.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Arama_motoru_optimizasyonu Teknik bir dille genel olarak kısa kısa tüm başlıklara değinilmiş.

http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/yapmamaniz-gereken-search-engine-optimization-taktikleri-167017.html Çok faydalı bir konu yapılması gerekenler ve yapılmaması gerekenler çok iyi bir şekilde ifade edilmiş.

http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/35-40-70-80-liraya-search-engine-optimization-calismasi-yapan-arkadaslarin-yaptigi-calismalar-kadar-faydali-165444.html Kafadaki bir çok "maddi" sorunu kaldırabilecek bir tartışma.

http://bloggeruygulamalari.blogspot.com.tr/2013/06/blogger-seo-ayari-nasil-yapilir.html genel olarak blogger seo teknikleri anlatılmış.

http://wmaraci.com/forum/blogcular-genel/blogger-search-engine-optimization-ayarlari-nasil-yapilir-88308.html Yine işe yarayacak bir konu


Ayrıca bazı şeyler deneme yanılmayla öğrenir bu meslekte,hobide artık adına ne derseniz.Bir site açarsınız her yerine saçma sapan html kodlar eklersiniz bir ay sonra wordpressle tanışırsınız kimse bilgisayarın başında sorarak veya okuyarak uzman olmadı herkes yaptı bozdu yıktı dağıttı aldı sattı tecrübe kazandı.Bence biraz forumlarda gezinin deneyin bu şekilde öğrenirsiniz.

Sert bir dille değilde sert bir düşünceyle girilmiş,siz ticaret yapmıyorsunuz işe maddi yönden yaklaşanlara veya işin maddi kısmına bu kadar girmeyin.