kramper adlı üyeden alıntı

Evet haklısınız fakat yabancidiziizle tamı tamına bir key word ve akılda kalıcı olduğu için hem markalık hemde key word idi benim düşüncem böyle benim domainim de filmizle.com olsaydı aynı şekilde hem jenerik hemde keyword olurdu bence.

Bunun yanında sonuçta bir film izleme sitesi ne gibi bir yenilik özgünlük yaparım bilemiyorum, fikriniz var ise şu an aklınıza gelen pm atabilir misiniz lütfen?

Dediğiniz doğru sizin alan adınız diğerlerine göre uzun ve jeneriklikten öte bir alan adı.
Bunun için ya yeni bir alan adı tercih edilir ya da bununla değişik fikirler üretip kendini belli edersin.
Fikir olarak:
Çeviri istekleri alabilirsin, rastgele film seçenlere tür-tarih vs. gibi seçenekler sunup isteğine yakın rastgele film seçtirebilirsin, bazı film siteleri gibi abartılı reklam koymazsan kullanıcılar olarak siten sevilir vs. fikirler üretebilirsin.En önemlisi tasarımın önemliliği video kısmını ön plana çıkaran, size özel olan, sade ve kullanılabilirliği iyi olan bir tasarım seçmeniz sizin lehinize olacaktır.