lostyazilim
tr.link

Blogger Temasına Ücret Ödemek mi Asla !!!

18 Mesajlar 2.909 Okunma
lstbozum
tr.link

ehliblog ehliblog Yeni adres: Teknojest Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1557
  • Beğeniler 63 / 258
  • Ticaret 32, (%97)
Böyle şeylerin olması belki buradaki çoğu blogger teması yapmayı düşünen arkadaşı cesaretlendirebilir.Teşekkürler

wmaraci
reklam

sahin50 sahin50 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 0 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Okadar iyi temaları yapıyorum 20 tlden flan satıyorum bazılarıda olayı büyütüyor.

weycell34 weycell34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad V** B**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 32 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
Ücretli veya ücretsiz tema arasında çok fark olur mu? Arama motorları açısından?

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)
Benim Düşüncem Blogger temalarda ödenecek tema var ödenmeyecek tema var , 1-2 saat editleyip siteye 30-40 TL istemek saçma..Üst düzey blogger tema yapan sayısıda bu sitede 10 parmağı geçmez ..2-3 Edit yapıp kendini tema yaptım sanan arkadaşlar çok olduğundan kalitesi düşüyor...Hazır temayı editlemek başka bişey tema yapmak başka , bunu bir ayırt etmesi lazım milletin.Ben tema alsam adam akıllı tema yok mesela şuan blogger için. ( Türk yapımı )

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
wmaraci
wmaraci

eqzdemir eqzdemir Sadece kendi bildiklerim Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
sıfırdan tema yapana sözüm yok parası helali hoş olsun . Ama şimdi iki türkçe editi yapıp coderlik taslayanlara kılım :D Coder demek editmidir birader. Onun içindir ki tema editleyene zırnık vermem . Biraz kurcalarsan zaten yapılır diye düşünüyorum.

• Üyelik 19.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1557
  • Beğeniler 63 / 258
  • Ticaret 32, (%97)

weycell34 adlı üyeden alıntı

Ücretli veya ücretsiz tema arasında çok fark olur mu? Arama motorları açısından?

Kod yapısı elbette fark edebilir.Özellikle google webmaster hatalarında bunu görebilirsiniz.
Bunun yanında temayı sadece temadan ibaret görmeyin.Ücretli temaların iletişim, arşiv, 404 sayfaları da hazır tasarlanmış oluyor.

Ayrıca Edit yapmak da bir emektir.Yani yapılanları az çok biliyor olabilirsiniz ama vaktiniz yoktur , uğraşmak istememişsinizdir falan filan.O yüzden edit yapıp da makul ücret isteyenleri de kınamamak gerekir.
weycell34

kişi bu mesajı beğendi.

weycell34 weycell34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad V** B**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 32 / 18
  • Ticaret 0, (%0)

ehliblog adlı üyeden alıntı

Kod yapısı elbette fark edebilir.Özellikle google webmaster hatalarında bunu görebilirsiniz.
Bunun yanında temayı sadece temadan ibaret görmeyin.Ücretli temaların iletişim, arşiv, 404 sayfaları da hazır tasarlanmış oluyor.

Ayrıca Edit yapmak da bir emektir.Yani yapılanları az çok biliyor olabilirsiniz ama vaktiniz yoktur , uğraşmak istememişsinizdir falan filan.O yüzden edit yapıp da makul ücret isteyenleri de kınamamak gerekir.

Şuana kadar bir çok blog açtım, hit olarak iyi yerlere gelenler de var içinde, ama çoğuyla artık ilgilenmiyorum, 1 haftadır yeni bir blog ile uğraşıyorum, bu kez işi ciddiye aldım, üst sıralara çıkmayı hedefliyorum, sizce ücretli bir tema mı ücretsiz mi? Hangisi beni daha çabuk hedefime ulaştırır. Şuan kullandığım ücretsiz temayı beğeniyorum değiştirmek de istemiyorum, bunu geliştirsem editleyecek birine yaptırsam iş görür mü acaba? Yoksa illaki ücretli mi olmalı?

• Üyelik 19.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1557
  • Beğeniler 63 / 258
  • Ticaret 32, (%97)
işi ciddiye aldıysan iletişim,arşiv ve hata sayfalarını kendin de düzenleyerek profesyoel bir görünüm kazanmış olabilirsin.Footer daki linki de kaldırmış olursun.temanın hataları falan yoksa mevcut ile devam et ama yukarıda bahsettiğim adımları da tamamla derim.
weycell34

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al