ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Böyle şeylerin olması belki buradaki çoğu blogger teması yapmayı düşünen arkadaşı cesaretlendirebilir.Teşekkürler
sahin50
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Okadar iyi temaları yapıyorum 20 tlden flan satıyorum bazılarıda olayı büyütüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ücretli veya ücretsiz tema arasında çok fark olur mu? Arama motorları açısından?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim Düşüncem Blogger temalarda ödenecek tema var ödenmeyecek tema var , 1-2 saat editleyip siteye 30-40 TL istemek saçma..Üst düzey blogger tema yapan sayısıda bu sitede 10 parmağı geçmez ..2-3 Edit yapıp kendini tema yaptım sanan arkadaşlar çok olduğundan kalitesi düşüyor...Hazır temayı editlemek başka bişey tema yapmak başka , bunu bir ayırt etmesi lazım milletin.Ben tema alsam adam akıllı tema yok mesela şuan blogger için. ( Türk yapımı )
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
eqzdemir
Sadece kendi bildiklerim
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sıfırdan tema yapana sözüm yok parası helali hoş olsun . Ama şimdi iki türkçe editi yapıp coderlik taslayanlara kılım :D Coder demek editmidir birader. Onun içindir ki tema editleyene zırnık vermem . Biraz kurcalarsan zaten yapılır diye düşünüyorum.
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
işi ciddiye aldıysan iletişim,arşiv ve hata sayfalarını kendin de düzenleyerek profesyoel bir görünüm kazanmış olabilirsin.Footer daki linki de kaldırmış olursun.temanın hataları falan yoksa mevcut ile devam et ama yukarıda bahsettiğim adımları da tamamla derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.