Öncelikle ben/biz kavramını sadece kendine göre yap genelleme yapma. Diğer bir konu ise isteyen istediği konuda yeni sayfalar açabilir eğer Wmaracı'nda bulunuyorsan buna saygı duymak zorundasın.Sana kimse gir makalelerini oku siteyi takip et demiyor.
Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı
Sevgili Kardeşim Öncelikle Okuman gerekli olan bir bölüm var. Forum Kuralları Bu kurallar çerçevesi dışına çıkmadıkça ne siz, Nede bir başkası müdahale etme hakkına sahip değildir. Kendinizce düşüncelerinizi paylaşmışsınız amenna. Ama her insanın Strateji yoluna karışamazsınız. İnsanların Gayretine de hiç bir şekilde müdahale edemezsiniz. O 3 5 Kuruş Kazanacaksın diye Yırtınıyorsun Cümleni de hiç ama hiç beğenmedim. O insanlar belki ev geçindiriyor o Paraya İnsanların düşüncesine saygılı olman dileği ile. :)@shakedown bu forumda herkes görüşlerini iletebilir sonuçta bir toplulukta bulunuyoruz. yöneticilere tavsiye öneri yapmak yasak bi durum değil bildiğime göre.
@serkan alaz evet kendi düşüncelerimi paylaştım sana şunu söyliyim teknoloji sitesi açıp büyük sitelerden haberleri çekip kişilerin tek hedefleri sadece kopya içerikle oturup para kazanmak yok öyle yağma bende açtım teknoloji sitesi noldu oturdum kaldım kendilerine özgü bişeyler yapmıyorlarki nerden hazır sistem var atla üstüne warez indirilmiş temayıda kur büyük sitelerden haberleride çek otur bekle millet gelsin okusun aslında ben o insanlara iyilik yapmaya çalışıyorum amerikayı yeniden keşfetmelerine engel olmaya çalışıyorum kardeşim teknoloji sitesinin tutması için paran ve ekibinin olması gerekli bana göre bu kişilerin forumda yaptıkları spamdan başka birşey değildir. eyvallah