lostyazilim
tr.link

wmaraci'nda imleme yapan siteler ne ara bitecek?

7 Mesajlar 884 Okunma
lstbozum
tr.link

BRHMCR BRHMCR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)
selam arkadaşlar wmaraci forumunda webmasterlar var değil mi? ve biz genellikle bilgisayarı en az orta derecede kullanabilen, internette istediğimiz bilgiye erişen kişiler değil miyiz?

eminim benimle aynı fikirde olan vardır ve ben bu sorunu dile getirmek istiyorum rahatsızlığımdan dolayı iş yapamıyorum bu yüzden bilgisayar başındayım sürekli. son zamandır, hatta uzun zamandır forumda rahat kalmadı bana göre.

2-3 hatta 50-60 kişi özellikle teknoloji kategorisinde web site açıp "amerikayı yeniden keşfetmeye çalışıyor" bakın zaten siteniz tutmayacak iki üç kuruş para kazanacam diye yırtınıyorsunuz benimle aynı fikirde olan arkadaşlar vardır mutlaka ben/biz diyoruz ki artık bu tarz yayınlara müsade etmeyin.

burası bir webmaster forumu ya kardeşim biz bilmiyor muyuz shiftdelete/donanimhaber/chip gibi sitelere girip haber okumayı? kuruyorsun wordpress bir sistem teknoloji sitesiyle uzaktan yakından alakası olmayan bir kişisel blog teması ver haberleri ver haberleri

tabi ben/biz ne kadar bu konuda çırpınsakta son sözü yöneticiler söyleyecek. adminler lütfen artık yayınlamayın çapsızlık diz boyu bana/bize göre

adminler sizde yorumunuzu eksik etmeyin. hatta anasayfaya bi anket ekleyip genel tavrı ölçebiliriz

wmaraci
reklam

Shakedown Shakedown Forza BEŞİKTAŞ Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Çevre Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1708
  • Beğeniler 225 / 548
  • Ticaret 60, (%100)
Öncelikle ben/biz kavramını sadece kendine göre yap genelleme yapma. Diğer bir konu ise isteyen istediği konuda yeni sayfalar açabilir eğer Wmaracı'nda bulunuyorsan buna saygı duymak zorundasın.Sana kimse gir makalelerini oku siteyi takip et demiyor.

"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Sevgili Kardeşim Öncelikle Okuman gerekli olan bir bölüm var. Forum Kuralları Bu kurallar çerçevesi dışına çıkmadıkça ne siz, Nede bir başkası müdahale etme hakkına sahip değildir. Kendinizce düşüncelerinizi paylaşmışsınız amenna. Ama her insanın Strateji yoluna karışamazsınız. İnsanların Gayretine de hiç bir şekilde müdahale edemezsiniz. O 3 5 Kuruş Kazanacaksın diye Yırtınıyorsun Cümleni de hiç ama hiç beğenmedim. O insanlar belki ev geçindiriyor o Paraya İnsanların düşüncesine saygılı olman dileği ile. :)

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

• Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)

Shakedown adlı üyeden alıntı

Öncelikle ben/biz kavramını sadece kendine göre yap genelleme yapma. Diğer bir konu ise isteyen istediği konuda yeni sayfalar açabilir eğer Wmaracı'nda bulunuyorsan buna saygı duymak zorundasın.Sana kimse gir makalelerini oku siteyi takip et demiyor.

Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Sevgili Kardeşim Öncelikle Okuman gerekli olan bir bölüm var. Forum Kuralları Bu kurallar çerçevesi dışına çıkmadıkça ne siz, Nede bir başkası müdahale etme hakkına sahip değildir. Kendinizce düşüncelerinizi paylaşmışsınız amenna. Ama her insanın Strateji yoluna karışamazsınız. İnsanların Gayretine de hiç bir şekilde müdahale edemezsiniz. O 3 5 Kuruş Kazanacaksın diye Yırtınıyorsun Cümleni de hiç ama hiç beğenmedim. O insanlar belki ev geçindiriyor o Paraya İnsanların düşüncesine saygılı olman dileği ile. :)

@shakedown bu forumda herkes görüşlerini iletebilir sonuçta bir toplulukta bulunuyoruz. yöneticilere tavsiye öneri yapmak yasak bi durum değil bildiğime göre.

@serkan alaz evet kendi düşüncelerimi paylaştım sana şunu söyliyim teknoloji sitesi açıp büyük sitelerden haberleri çekip kişilerin tek hedefleri sadece kopya içerikle oturup para kazanmak yok öyle yağma bende açtım teknoloji sitesi noldu oturdum kaldım kendilerine özgü bişeyler yapmıyorlarki nerden hazır sistem var atla üstüne warez indirilmiş temayıda kur büyük sitelerden haberleride çek otur bekle millet gelsin okusun aslında ben o insanlara iyilik yapmaya çalışıyorum amerikayı yeniden keşfetmelerine engel olmaya çalışıyorum kardeşim teknoloji sitesinin tutması için paran ve ekibinin olması gerekli bana göre bu kişilerin forumda yaptıkları spamdan başka birşey değildir. eyvallah

wmaraci
wmaraci

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
Dediğinize ben katılıyorum(Buda benim fikrim saygı duyun :P) Evet forum saf orjinal projelerden oluşsa, her hafta sosyal ağ yada film sitesi açılmasa harika olur. Kalite akar forumdan. Ama bu işe sürekli yeni girenler oluyor ve bu işe ya kişisel blogdan yada film/adult siteden başlanır. Kimse oturup daha önce yapılmamış birşey yapamaz. Burda her siteyi yapmamış her kategoriye el atmamış insanlar var. Orjinal projelerin peşinde koşuyorlar, fakat orjinal bir fikir üretemiyorlar. Belki de eksiklik bu şekilde var olanı yapmayıp, tecrübe edinmeyip direk orjinal birşey ortaya çıkarmak istemeleridir. Farklı birşey çıkması için tecrübe gerekir. Malesef sürekli birileri tecrübe edinecek ki ortaya orjinal fikirler çıkarabilsin.

Ha şöyle bir durum var, bu adamlar ne kadar tecrübe edinecek? Yada hala birileri tecrübe edinemedi mi? 1 yıldan fazladır forumdayım malesef 10 tane özgün bir proje gördüm yada görmedim...

brkrtp brkrtp Mobile App Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile App Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)
''bakın zaten siteniz tutmayacak iki üç kuruş para kazanacam diye yırtınıyorsunuz '' Bu lafınızı hiç beğenmedim. Sitenin tutup tutmayacagını siz belirleyemessiniz. Görüşünüz buysa bu kendi capında birşeyler yapmaya çalışan insanlar yerine heryerden hit çekmeye çalışan milliyet vs gibi yerlerle savaşabilirsiniz.

Ayrı yeten insaların temalarını eleştirmişsin. Yap bir ücretsiz tema onlarda kullansınlar. Ekip kurmak kolay mı sanıyorsun yada bir proje üretmek? Herşey proje üretmekte mi? Facebookun olmadıgını ve senin kurduğunu düşün pazarlama için yeterli bilgin ve maddi imkanın yoksa projenin hiçbir anlamı yoktur.

İnsanlar en azından kendi elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Onlarda neyin yalnış neyin doğru olduğunu bulacak kadar zekidirler.

Diğer arkadaşın dedigi gibi sabahtan akşama kadar onları okumak zorunda değilsin. Okuma trilyonlarca konu var. Neden takılıyorsun ki?

Arkadaş doğru demiş kurallar dışına çıkılmadıkça kimse müdahale etme hakkına sahip değil.

Saygılarımla

• Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)

brkrtp adlı üyeden alıntı

''bakın zaten siteniz tutmayacak iki üç kuruş para kazanacam diye yırtınıyorsunuz '' Bu lafınızı hiç beğenmedim. Sitenin tutup tutmayacagını siz belirleyemessiniz. Görüşünüz buysa bu kendi capında birşeyler yapmaya çalışan insanlar yerine heryerden hit çekmeye çalışan milliyet vs gibi yerlerle savaşabilirsiniz.

Ayrı yeten insaların temalarını eleştirmişsin. Yap bir ücretsiz tema onlarda kullansınlar. Ekip kurmak kolay mı sanıyorsun yada bir proje üretmek? Herşey proje üretmekte mi? Facebookun olmadıgını ve senin kurduğunu düşün pazarlama için yeterli bilgin ve maddi imkanın yoksa projenin hiçbir anlamı yoktur.

İnsanlar en azından kendi elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Onlarda neyin yalnış neyin doğru olduğunu bulacak kadar zekidirler.

Diğer arkadaşın dedigi gibi sabahtan akşama kadar onları okumak zorunda değilsin. Okuma trilyonlarca konu var. Neden takılıyorsun ki?

Arkadaş doğru demiş kurallar dışına çıkılmadıkça kimse müdahale etme hakkına sahip değil.

Saygılarımla

bakın ben genellikle kendi çapında sosyal medya sitesi ve teknoloji sitelerine ayar oluyorum ayar olduğum nokta ne biliyo musun

tamam teknoloji sitesi açtın kardeş niye blog teması kuruyosun ha haberleri keşke kendilerine göre yorumlasalar lider sitelerden kopyala yapıştır yapıp sunuyorlar benim asıl derdim bu özgünlük anlamında hiçbirşey yok.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al