Dinimizin söylediği şey köpeklere,kedilere vb. bakacağınıza gidin aç karnına yaşayan müslüman kardeşlerinizin karnını doyurun .Ayrıca ben hadis kitaplarından alıntı yaparak cevap verdim.Yorum katmadım.
Hadisi peygamber efendimiz söylediyse dinimizde bunu söylüyor demektir.O zaman uzatmaya gerek yok.
Hadisi peygamber efendimiz söylediyse dinimizde bunu söylüyor demektir.O zaman uzatmaya gerek yok.
bu adamla 3 sene bırlıkte gecırdım su an bılıp bılmeden konusan bırı varsa oda sensın aılesındekı herkeste jip var tv ye cıkıp peygamber efendımız soyle fakır boyle fakırdı bı tane yatagı bır masası vardı deyıp tv den mılyarlarca lira alıp lüks yaşayan bı adamdan bahsedıyoruz madem fakırlık guzel onurlu ve cennetlık bısey kendısı de boyle yasasın tv de dedıklerıyle ters orantıda yasayan bır adam.
hayvana zulm et dıyen yok besleme dıyende yok evının bahcesı varsa yada terasın beslersın bu kadar basit ama din bunu hane içinde yasaklamıstır denemesıde bedava.
Herseyı sacma bulacagına arasıtırıp okuyup ogren bısey bılmıyosun gecmıs bıde bana cvp yazıyosun..
hayvana zulm et dıyen yok besleme dıyende yok evının bahcesı varsa yada terasın beslersın bu kadar basit ama din bunu hane içinde yasaklamıstır denemesıde bedava.
Herseyı sacma bulacagına arasıtırıp okuyup ogren bısey bılmıyosun gecmıs bıde bana cvp yazıyosun..
sadace gülümsüyorum size tamam dahada bişe yazmıyıcam klavye basından yazmak konusmak cok kolay aç karnına yaşayan müslüman kardeşlerinizin karnını doyurun karşındaki insanın bunu yapıp yapmadıgını nerden biliyorsun bende senin hakkında birşey diyemem tartıstıgımız savundugumuz sey aynı ben beslenemez diyenlere sözüm bakılmaz diyenlere...