Eksik okumuyorum sadece eksik yazıyorum cünkü buraya gerçekleri yazarsam tonla küfür'e madur kalıcam biliyorum. Cunku yobaz cok. İkincisi Kadınlara yapılan cezanın aynını erkeklere de yapılıyor dıyorsun peki nerede hoş görü sevgi dini ? din den cıkanı uyarın eğer dın'e dönmezse öldürün diyen bir dinin neresi hoşgörü sevgi dinidir ?
Senın ıcın de dıger arkadaşa verdıgım cevap gerçerlidir. Din sevgi barış höşgörü dini değildir kardeşim. İnançlarla alakalı değil olay. Batıl inanç farklı bir olay bunu dine yorman anlamsız. Din adı altında yapılan bir çok şey var ki hiç biri batıl inanç değildir. Din safsatası ile yapılıyor. Ve Bence felsefi acıdan bunu yazıyorum dıye bır daha deme sana gulerler kardeşim. Din ile felsefi acı cok farklıdır ki sen dınden bahsedıyorsun
Senın ıcın de dıger arkadaşa verdıgım cevap gerçerlidir. Din sevgi barış höşgörü dini değildir kardeşim. İnançlarla alakalı değil olay. Batıl inanç farklı bir olay bunu dine yorman anlamsız. Din adı altında yapılan bir çok şey var ki hiç biri batıl inanç değildir. Din safsatası ile yapılıyor. Ve Bence felsefi acıdan bunu yazıyorum dıye bır daha deme sana gulerler kardeşim. Din ile felsefi acı cok farklıdır ki sen dınden bahsedıyorsun
Ya yazdıklarımı okumak işinize gelmiyor ya da anlamıyorsunuz. Dinden çıkanı uyarın dine dönmezse öldürün nerede geçiyor? İslamda birini öldüren insan kendisini öldürmüştür diye ayet var. Ancak şeriat diye tabi edilen kurallarda kısas denilen olay vardır. Mesela sen benim gözümü çıkarırsan ceza olarak gözün çıkarılır. Elimi kesersen elin kesilir. Eski tarihlerde demokrasi mahkeme hapis olmadığı için bu tarz cezalara yönelmişler. Sen şimdi orta doğudaki olayları görerek bu dini anlamaya çalışıyorsan onlar tamamen politiktir.
Burada kimseyi ikna etme vs. içerisine giremeyeceğim. Herkes bildiğini yapsın.