Risk yoksa başarı da yoktur. Ben web sitelerim de hep riski göze almışımdır. bundan 2 sene önce aylık 750 800 tl getirisi olan siteyi aldım ve 5 ay sonra ban yedim adsenseden ki neden yedıgımı bunca zaman geçti hala ogrenemedim. Verdiğim para gitti ha kazandım ama kaybettıgım de oldu. Risk'i göze almalısın ticaret demek risk demek . Ben tek başına yaşayan bırıyım gelirim sanal uzerınden adsense genel de gelirimi destekliyor. Ve bir kaç şirketin de tasarımlarını sitelerini düzenliyorum vs vs .. Benim demem o ki eğer baban 10.000 tl sana geriye dönük vermiyor sadece ilerlemen için veriyorsa bu şansı kaçırma derim ama önce iyice araştır sor sorgula. Bol şans
Hocam dediğiniz çok doğru risk yoksa başarı da yok. Ama riske gireceğim para kendi kazancım, kendi param olmayınca bu kadar da rahat olamıyorum. Sonuçta 10 ayda o parayı yerine koyabileceğim ve korktuğum şey ya gider 5. yada 6. ayda ban yersem googledan, adsenseden. Bu bana geri adım attırıyor. Bir türlü emin olamıyorum. Diğer yandan da sizin gibi gelirimi web işlerinden kazanan biri olmak istiyorum. Kararsız kaldım. İnşallah sonu hayırlı bir yere çıkar. Şans dileğiniz için teşekkürler. :)