Barış Ayar adlı üyeden alıntı

Hocam şahsi düşüncem 10.000 lira toplanmayacak bir para değil. Geçici olarak bir işe gir kendi paranla bahsettiklerini gerçekleştir derim. Dediğiniz gibi bu işte hiçbir şey garanti değil, bakarsınız ilk gün bir talihsizlik yaşamışsınız. O parayı aileden aldığınızda ve başarısız olduğunda bir ailenize karşı da bir sorumluluk hissedeceksiniz, ama kendi paranızla batsanız da kendinize sorumlu olursunuz. Kendi bilgi ve birikimlerinize güveniyorsanız,bu işin altından kalkabilirim deyip kendinize güveniyorsanız, deneyedebilirsiniz ama ben olsam böyle bir sorumluluğun altına girip aileme karşı sorumlu olup, bir beklenti içine sokmam kimseyi.

Benim de düşünce yapım aynen bu şekilde. Kendi param olsa batarsa da çok koymaz deyip gireceğim işe ama ailemin parasıyla çekiniyorum. 10.000 lirayı toplamak için 1 yıl aralıksız çalışmam lazım hocam. Öğrenci halimle ancak part-time iş bulabilirim o da ne kadar kazancı olduğu belli. Bir şekilde bu parayı bulursam ya da babamdan almayı göze alabilirsem bir site ile başlayıp ilerletmeyi düşünüyorum. Yani ben kazançlarımı web alanından elde etmeyi planlıyorum. İleride bir sitemi marka haline getirebilirsem benim için çok iyi olur. Ya da atıyorum bir teknoloji sitesini alıp yüksek gelir elde edecek hale getirebilirsem bir ofis açmak isterim. Ben her sabah devlet dairesine sıkıla sıkıla gitmeyi değil de seve seve ofisime gitmeyi istiyorum. Bu da sadece söylerken kolay oluyor. O seviyeye gelmek çok zor. Ne yapacağımı bilemiyorum. :o