Eyüp Erdoğan adlı üyeden alıntı

İmkansız diye bir şey yoktur. Eğer vaktin varsa günde 5-6 saat çalışarak (ilk haftalarda) 3 aylık veri oluşturmuş olabilirsin, bi üç ay daha sabrederek seo ve gerekli çalışmaları yaparsan 6 aydan sonra büyük ilerleyiş yakalayabilirsin. Kafanın içinde 1 yılı sıkıştırma, eğer 15 kadar site açtıysan zamanın ne kadar değerli olduğunu görmüşsündür. Reklam vermek hatta sosyal paylaşım siteleri ile bu hayalini 1 ayda gerçekleştirebilirsin. Ustalık çok önemli.

Barış Ayar adlı üyeden alıntı

Hocam yerinde olsam oturup bir proje düşünür, onu yayın hayatına sokarım. Eğer bu işlerde biraz bilginiz varsa rahatlıkla kazanırsınız. Bu bir yıllıkla sürece 1000-2000 liralık kaliteli backlink, seo çalışması yaptır. dediğim gibi rahatlıkla kazanırsın.

O zaman sıfırdan ve büyük bir azimle başlıyorum arkadaşlar. Bu paranın bir kısmını da sonrası için saklayıp seo ve link almak için kullanacağım. Şimdi rakibi az ama gelirleri vasat olmayan bir sektör bulmam gerekiyor. Yaz tatili bitene kadar 1 ayım var hemen hemen. Bu 1 ayda atak yapıp okul zamanlarında da sürdürmeye çalışacağım. Umarım istediğim gibi bir iş olur. Hayatımda en çok istediğim şey diyebilirim. Kendini duyurmuş, bilinen bir siteden sabit gelir elde etmek ve ofisini açmak, kendi iş arkadaşlarımı ve editörlerimi edinmek. Umarım başarılı olurum. Yorumlarınız için her birinize teşekkür ederim. Vakit ayırıp cevap verdiniz, sağ olun.

mvk adlı üyeden alıntı

Duygularını çok iyi anlıyorum, benimde reklam ajansı fikrim vardı ve düşünmeden yatırım yapabilecek insanlar vardı etrafımda fakat bir türlü başlamadım çünkü kendi paran olmadığı için hep rahatsız olacak. Yok batacak yok çökecek yok bir şey olacak... Bana sorarsan babanın maddi durumu çok çok iyi değilse bence alma parayı.

Ufak tefek paralar ile de bence site yapılabilir. Kafanda algoritma çıkar, kağıda adım adım yaz. Ne olursa olsun illegal bir şey yapma. Yavaş yavaş harçlığını çıkarırsın birde bir bakmışsın ayda binlerce lira kazanmaya başlamışsın. Zor değil fakat meşakkatli. Boş şans!

Neredeyse kararımı verdim hocam. 100 liralık hostla başlıyorum işe. 1 sene geceli gündüzlü çalışacağım. 1000 lira gelir düzeyini bulduğum zaman zaten o hevesle çok daha iyi yerlere getirebilirim siteyi. Dediğiniz gibi legal işten başkasına bakmam zaten. Önceki yorumlarda da yazdığım gibi ben bu işi tutturabilirsem hayatımı buna bağlamak istiyorum. Gerekirse ofisine kadar açıp gelir kaynağımı web yapmak istiyorum. Bakalım 1 senede neler olacak. Yorumunuz ve şans dileğiniz için teşekkürler. :)

AitHusa adlı üyeden alıntı

Kosgeb 'e başvurup, kendi işini kurup, tecrübeli insanların lafıyla "zaman" patronun olur sadece :)

Yatırım yapmadan 100 liralık hostla başlıyorum hocam. 1 sene sonra bu konudan size sabit bir geliri bildirmek nasip olur inşallah. Bakalım zaman neyi gösterecek. İsterim ki beklediğimden fazlasını elde edip sitemi daha da büyüteyim. Ofisimi açayım, editör arkadaşlarla kahvemi yudumlarken işime bakayım. İnşallah bir gün gerçek olur. :)