newyorker
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Ermaneray Oneriniz icin tesekkurler hocam saglik konusunda her alana hitap edilecek ciddiyetle zaten
Mkurt kardesim tesekkurler iyi dileklerin icin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazilim
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
İyi Dilekleriniz için Teşekkür ederiz.
Ek Olarak: Arkadaşlar sakın ama sakın @newyorker nickli Gökhan ELMA Amerikada yaşamakta olan kişiyle projenizi paylaşmayın.
Domainimi + Scriptimi + Facebook Sayfamı aldı.
İlk konuşmamızda 50 60 bin tl bütçem var dedi. Ortak olmak için karşılıklı güven acısından ben ona domaini gönderdim. Yazılımcısına sordu ne kadara yazarsın diye ki normalde 15 bin TLden aşağı kimse yazmaz bu sistemi. Karsılığında 3100 TL para gönderdi. Sistemin full yediğini aldı. Bugün kendisine artık reklamlara vs baslıyalım dedim. Sonrasında ise tabiki arkadaş facebook sayfasınıda çaldı ve şimdide beni tehdit ediyor paramı iade edeceksin diye. Soruyorum sana adam : En başta seninle konuşmamız böyle değildi ama zaten amacın belliymiş. SAKIN AMA SAKIN Bu şahışla alış veriş yapmayın. Projenizi ÇALDIRMAYIN.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
ZeuXe Media
-
-
Ad Soyad
Y** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Amerikalı kardeş utanmıyormusun emek hırsızlığı yapıyosun adam tüm zamanını emegiini o projeye harcamıs ve sen tek kalemde adamı safdısı bırakıyosun . yakışırmı delikanlı adama. Kardeş bi elini vicdanına koy en azından domaini iade et kardes rica ediyoruz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazilim
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Sıkıntı yok. Hiç birinden bir hayır gelmez ona. Adamın niyeti belliymis ama siz siz olun böyle adamların süslü sözlerine kanip inanmayin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
ZeuXe Media
-
-
Ad Soyad
Y** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İnşallah taşı sert kayaya vurmuştur . yani inşallah scripti çalıştıramaz ve domaini geri alırsınız.