Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Mesela karacigeri siyahciger diyemi ozgunlestiriyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam cidden böyle bir program arıyordum bulamadım.Millet bu tarz programları ücretli satıyor. Özgün olmayan makaleyi yüzde yüz özgün yaptı. Okuduğumdada anlamlıydı. Sitemin blog kısmında bazı kısımlarda programı kullanacağım teşekkür ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Abi hepsi google translate gibi çeviriyor, hani toplanıp tranlate için tercüman ararız ya o misal, az önce bir iki makale çevirdim buraya yazsam kimse almaz bu programları, bir satış konusu olmadığı için fikrimi yazdım, yoksa kimseyi baltalamak değil derdim, inanın kimsenin kendinden başkasından daha iyi spinleme hiç bir program yapamaz. hatta ne kadar spinlerse spinlesin çevirdiğiniz makale örnek 28 satır ise sistem çevirdiğinde aynı sırada 28 satır olacaktır. Halbu ki arada 2. satır ile örnek 6. satırın yerini değiştirsek, hatta o makalede ki 1 satırı mesela komple silsek tabii ki cümlerlerde de manuel oynasak veya 2 kg şeker ekleyin denen yere 1,98 kg şeker ekle desek al sana % 100 özgün :) daha mantıklı değil mi? bu yüzden spin işi nıçççç olmamış, herkese iyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Program virüs dolu. Virustotal sonucu öyle gösteriyor..