-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Engineering student
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar ben genelde utorrent kullanırım ama 76 gb lık bir dosya indirmem lazım tabi bunu tek seferde indiremem :D sonuçta adsl :( utorrent bir başladımı saatlerce kontrol eder helede ½ yi geçtiğinde. hangi torrent programı daha az kontrol eder utorrent beni öldürecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
En iyi utorrent ve bittorrent başkasını pc'ye kurmadım kurmamda. Bu ikisinden başkasını tavsiye etmem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
uTorrent kullan. Net hızına göre kontrol eder indirmeye başlar. Diğerleride öyledir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
pcnizi kapatmayın hiç, kapatmanız gerekiyorsa da belki uyku moduna alabilirsiniz. Uyku modunu test etmedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam sen böyle bir konu açınca emin olamadım ama benim uyguladığım yöntem işine yarayabilir. Şunu belirteyim ki ben 25Gb 'tan daha büyük dosya çekmeye çalışmadım.
Şu şekilde dene, torrenti kapatmadan indirme işlemini "kare" butonla durdur. Daha sonra torrenti kapat, sonra bilgisayarı kapat. Torrenti tekrar başlattığında kaldığı yerden kontrol etmeden devam ediyor.
Yöntemi herkes kullanıyor zannettiğimden emin olamadım dedim. Konuyu görünce hemen cevap yazayım dedim ve elbette denedim. Şuan 25 Gb dosya çekiyorum ve şimdi ilk defa torrenti açtım. Kapatırken durdurmuştum. Hiç kontrol yapmadan indirmeye devam etti. İlk seferde denemeni tavsiye ediyorum.