lostyazilim
tr.link

Tık başına 0.02 - 0.01 (Ödeme Kanıtlı)

19 Mesajlar 3.570 Okunma
lstbozum
tr.link

talatk talatk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 2, (%100)
Clixsense Yabancı siteler içerisinde güvenilir ve ödeme yapan bir PTC ( Paid To Click ) sitesidir. Ama binlerce Türk üyesi bulunmaktadır. Clixsense.com' a üye olduktan sonra yapmanız gereken sadece açılan reklamları tıklamak ve kazancınızı daha fazla arttırmak için task ve offer görevlerini yapabilir ayrıca referans kazanarak clixsense ile daha fazla kazanabilirsiniz.

Diğer ptc sitelerine göre oldukça farklı bir kazanç sitemi var yani şöyle ki sadece reklamlara tıklayarak para kazanmıyorsunuz, clixsense de oyun oynayarak, reklam tıklayarak, alt reflerinizin reklam tıklarından , üyelik yükselmelerinden, alt üyelerinizin reklam satın almalarından komisyon kazanabileceğiniz, aynı zamanda Task adı verilen görevler ve Offers adı verilen anket seçenekleri ile farkını ortaya koyan bir sitedir.

Clixsense'de olabilecek her türlü alternatif para kazanma teknikleri düşünülmüş ve sistem geliştirilerek diğer PTC sitelerden ayrı bir konuma yerleşmiştir.Yaptığınız gerçek referans üyeler sürekli alt üyeniz oluyor ve değişmiyor.

Peki Clixsense.com'dan nasıl para kazanılır?

1) Sitede açılan reklamları tıklayarak

8 katlı referans sistemini destekleyen çok az PTC sitesi vardır.

2) Clixsense de bulunan ClixGrid oyununu oynayarak günde 5$ kadar kazanma şansınız var.Standart( ücretsiz) üyelerin her gün 30 oyun hakkı Premium (Ücretli)üyelere ise 60 oyun hakkı verilmektedir..(Clixsense'e özel bir oyun)

3) Son olarakda yeni eklenen site içi görevleri yaparak günde 3'$ kadar sadece bu oyunlardan kazanabilirsiniz, belkide daha fazla...

Az çok ingilizcesi olanlar oldukça mükemmel şekilde bu görevlerden dolarları kapıyor, olmayanlarda zamanla ezber yolunu kullanıyor, kısacası her kez kazanıyor!

4) Bunların dışında birde Offers adı altında gelen anketleri doldurmanız size şaşıracağınız miktarda paralar kazandırıyor. Bütün bu saydıklarımızı kullanarak ömür boyu bir ek kazanç elde edebilirsiniz. ( 1 hafta önce yaptığım 20 dakikalık bir anketten 1.75 dolar aldım, önemli olan server saati 00:00'a geldiğinde, çok geçmeden yapmak )

Ödeme kanıtım:

Bu kazancım yaklaşık 1 haftalık kazancımdır. Önceden gelen paraların ekran görüntüsünü almadım.

Refli Link

Refsiz Link

Okuyan herkese teşekkürler, eğer yardımım dokundu ise lütfen refimden üye olunuz. İyi günler.

wmaraci
reklam

teorem23 teorem23 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 670
  • Beğeniler 45 / 89
  • Ticaret 4, (%100)
Bu oyundan nasıl para veriyor?

• Üyelik 24.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 2, (%100)

teorem23 adlı üyeden alıntı

Bu oyundan nasıl para veriyor?

Günde 30 kere tıklama hakkınız var, tıkladığını kutucuktaki siteye 10 saniye ziyaretçi oluyorsunuz, eğer içinde ödül varsa sol üstte yazıyor, 0,10 cent, 0,50 0,25 5.00 10.00, şansınız varsa bu ödüller gelir.

Xyzk Xyzk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Makale Yazarlığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 2, (%100)
Ref'ten kayıt oldum bakalım. Güzel gibi şu an.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 2, (%100)

Xyzk adlı üyeden alıntı

Ref'ten kayıt oldum bakalım. Güzel gibi şu an.

Bir sorunuz olursa, elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.

Troublet Troublet AllahümmeSalliÂlâMuhammed Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci-Çalışan
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 0 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
kardeş wiew ads tan tüm reklamlara tıkladım tamam. clickgrid oyununda 30 tane şey tıkladım ama hiç para vermedi.
Sadece viev adstan para kazanabildim şuana kadar. oda 0.0420 dolar para . yarım cent bile değil. bu mu yani yoksa ben mi beceremedim

games sekmesinden 1 2 oyun oynadım hiç bişey anlamadım mesela. bu siteden en kötü kabataslak 2dolar kazanamazmıyız yani ?. offers da profili doldur diye yeşilli yer çıkkıyor dolduruyorum hata veriyor bişey diyor doldurmuyor. taska giriyorum oda internet explorer kullan diyor galiba. ben operadan giriyorum nete

• Üyelik 24.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 2, (%100)

Troublet adlı üyeden alıntı

kardeş wiew ads tan tüm reklamlara tıkladım tamam. clickgrid oyununda 30 tane şey tıkladım ama hiç para vermedi.
Sadece viev adstan para kazanabildim şuana kadar. oda 0.0420 dolar para . yarım cent bile değil. bu mu yani yoksa ben mi beceremedim

Dostum o reklam tıklama meselesi, hesabı olanlar için zaman geçirmek için bir şey bile diyebilirim sana. Asıl para premium üyelik aldıktan ve task'leri yaptıktan sonra başlıyor. Eğer ingilizceniz yoksa da yeni taskler geldiğinde ben buraya nasıl yapıldığını söyleyebilirim isterseniz. 1 task'e 6 kuruş gelecek şekilde görevler çıkıyor, bu fiyat zorluğa göre değişiyor bazen, 21 kuruş bile olabiliyor. O task kısmında, adamın istediği şeyleri yapıyorsun, eğer doğru yaptıysan bakiyene düşüyor. O görevlerde şu şekilde oluyor; adam diyorki bak burda bir şirket varmış, bu da bilgileri diyerek yazıyor oraya. Mesela Boncuk A.Ş diyelim. Orda yazıyor, "Boncuk A.Ş, yalı mah. kucukyalı cad..." bu şekilde sana firmanın adresini veriyor. Sonrada sana firmanın web site adresini veriyor. Diyorki bu şirket o şirket mi, o şirketse bunun iletişim kısmına gir, bu adres yazıyor mu bak, yazıyor ise yazdığı sayfanın adresini buraya yaz. Yazmıyorsa veya yanlış yazmışlarsa burdaki "hayır"ı işaretle ve diğerlerine bak diyor. Bugünden bir task örneği vereyim, bir reklam filmini çekmişler youtube'a koymuşlar. 7 cent'lik task açmışlar sonra, bu video hakkında ne düşünüyorsunuz diye. Sonra video linkivermişler, girip bakıyosun izliyosun, tabi izlediğine dair kanıt göstermen için bir şey var ama sizde yoksa boşuna anlatmayayım. İzledikten sonra soruyorlar, bu video'da beğendiğin bir şeyi buraya yaz, beğenmediğin bir şeyi de buraya yaz diye. Beğendiğim kısma "It was short and nice" yazdım. Beğenmediğim kısmada "It was too short" yazdım. Sadece bu yani. Sonra gönderdim, 7 cent geldi hesaba.

• Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci-Çalışan
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 0 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
kardeş tamam iyi güzel de yanlış anlama ben zaten para kazanma amaçlı üye olmuş ve orda bişeyler yapmaya çabalıyorum diğer insanlarda böyle. ne diye premium almak la uğraşayım ki ?

• Üyelik 24.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 2, (%100)
Benim şu anda 5.90 dolarım var. Premium almayı düşünüyorum, çok yararı oluyor ve yıllık parası 17 dolar. 17 dolar bakiyede olduğu zaman premium alıp 1 yıllık keyfini süreceğim. Offers kısmıda şu şekilde işliyor, hani burda insanlar şu reklama üye ol 15 kuruş paypal vereyim diyor ya, orda da aynı sistem. Farklı şirketler var üst tarafta, onu en başta farketmemiş olabilirsin, "trialpay, matomy, supersonic ads vs.." onlara tıkla, farklı kampanyalar çıkıyor, mesela şu linkten n11'e kayıt ol 10 cent vereyim diyor. Tıklıyosun üye olup mail aktivasyonu yapıyosun 10 cent geliyor. Arada sırada orada da video çıkıyor. 5 dakika falan izliyosun 2 cent veriyor. Günlük oraları da takip edebilirsin.

Ek Olarak:

Troublet adlı üyeden alıntı

kardeş tamam iyi güzel de yanlış anlama ben zaten para kazanma amaçlı üye olmuş ve orda bişeyler yapmaya çabalıyorum diğer insanlarda böyle. ne diye premium almak la uğraşayım ki ?

Dostum premium alıp almamanız umrumda değil. Amacım herkesin kazanması, sanırım beni yanlış anlamışsın. Eğer paranı ilk bakiyende çekmek istersen 8 dolar olduğunda paypalına istersin çekersin. Bu kadar yani, ben sadece mantıklı olanın premium olduğunu göstermeye çalışıyorum, sakın yanlış anlama. Premium alında banada para gelsin kısmında değilim, yeniden üyelik açın onunla premium alın yani yine umurumda olmaz, herkes bilsin, toplumumuzda kimse geride kalmasın yeter.

• Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci-Çalışan
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 0 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
mesela sen en az kaç para kazandın.
diyelimki günde 1 dolar para kazanıyoruz. 1 dolar = 2tl diyelim.
günde 1 dolar kazansak bu site ile. 30 gün girsek 30 dolar.. 30 dolar=60 tl.
1 ayda 60tl az değil mi

Ek Olarak:

talatk adlı üyeden alıntı

Benim şu anda 5.90 dolarım var. Premium almayı düşünüyorum, çok yararı oluyor ve yıllık parası 17 dolar. 17 dolar bakiyede olduğu zaman premium alıp 1 yıllık keyfini süreceğim. Offers kısmıda şu şekilde işliyor, hani burda insanlar şu reklama üye ol 15 kuruş paypal vereyim diyor ya, orda da aynı sistem. Farklı şirketler var üst tarafta, onu en başta farketmemiş olabilirsin, "trialpay, matomy, supersonic ads vs.." onlara tıkla, farklı kampanyalar çıkıyor, mesela şu linkten n11'e kayıt ol 10 cent vereyim diyor. Tıklıyosun üye olup mail aktivasyonu yapıyosun 10 cent geliyor. Arada sırada orada da video çıkıyor. 5 dakika falan izliyosun 2 cent veriyor. Günlük oraları da takip edebilirsin.

Ek Olarak:
Dostum premium alıp almamanız umrumda değil. Amacım herkesin kazanması, sanırım beni yanlış anlamışsın. Eğer paranı ilk bakiyende çekmek istersen 8 dolar olduğunda paypalına istersin çekersin. Bu kadar yani, ben sadece mantıklı olanın premium olduğunu göstermeye çalışıyorum, sakın yanlış anlama. Premium alında banada para gelsin kısmında değilim, yeniden üyelik açın onunla premium alın yani yine umurumda olmaz, herkes bilsin, toplumumuzda kimse geride kalmasın yeter.

yok estağfirullah yani demek istediğim adam gibi kayda değer birşey kazanmak istiyorum . yıllık 17 dolar anladım peki sen 5.90 doları kaç günde yaptın ? kaç günde 17 dolara ulaşabiliriz? ve ondan sonra premium aldıktan sonra
kazancımız nne durumda olur sence günlük mesela kabataslak?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al