-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
veysi072 adlı üyeden alıntı
dragonwx kardeşim siteme hit çekmiyorum bu normal gelen ziyaretçilerim. Ayrıca gönderdiğim hitlerin nerden anladınız zararlı olduğunu laf olsun diğe insanlar konuşaçaksa heryerde böyle boş boş konuşanlar var. Daha kanıtınız bile olmadan zararlı diyip atıp tutuyorsunuz ben daha önce bir çok kişiye hit gönderimi yaptım ve hiçbiri zararlı demedi ve ayrıca hepsinden yorum almaya çalıştım burda şimdi gelip daha elinizde kanıt bile olmadan zararlı diyip daha sonra amaçım batlamak gibisinden konuşmanız kusura bakmayın çok boş elinizde bir kanıt olur daha sonra gelir burda söylersiniz. Önce bir kişiyi araştırırsın ondan sonra gelip dersinki kardeşim böyle böyle.
Arkadaşım emin ol neyin ne olduğu belli şimdi sen 200 organik hitin var sitene giren adam bilmem kaç bin bu adamlar nerden görmüşte siteni dünya geneli direct linkten geliyorlar basit bir çin j*ngling i kullanmışsın bende kibar bir dille anlatmaya çalıştım amacım bu işi bilen var bilmeyen var ortada olan bir şeyi ifade ettim sadece insanlar demesin ileride yav 5 bin hit garantili bilmem kaç k lık siteden şu rakama reklam alıyorumda bu niye böyle.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
veysi072
Site Trafiği Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Sen önce siteyi incelendiğinde eminmisin artı nerden biliyon arkadaşım benim siteye hit yönlendirdiği i iftira atmadan önce bir araştır sonra basit gibisinden konuş bu sitenin reklamları nerelerde dahi yapıldığını bilmiyorsan konuşma saten üyesi +240 bu adamlar bu siteye hergün girip Etkinlik yapanlar + bu site üzerinden millet para kazanıyor sende gelmiş burda boş boş konuşuyor burda adamlar sitelerini ekleyip veya site ziyareti yaparak kredi kazanıp bunu paraya dönüştürüyorlar daha siteye bile girmeden atıp tutma basit bir program dediğin 300 TL ye script satılıyor sağda solda bedava ya verilen script değil daha önce bunları dahi bilmeden iftira atma sinirlendirme beni. Sadece reklamı için harcadığım ve nerden geldiğini dahi bilmedin ziyaretçilere program diyip adamı sinir ediyorsun. 50 TL Reklama harcadığımız sadece facebook için + hergün düzenli reklamının yapılan bir site bu senin program dediğin değil. Diğer bir unsur bu site üzerinden ayrı olarak google üzerinden ziyaretçi yollaması yapıyorum senin program dediğin. Neyin yararlı olup olmadığını millet iyi biliyor sana ihtiyacı yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
veysi072 adlı üyeden alıntı
Sen önce siteyi incelendiğinde eminmisin artı nerden biliyon arkadaşım benim siteye hit yönlendirdiği i iftira atmadan önce bir araştır sonra basit gibisinden konuş bu sitenin reklamları nerelerde dahi yapıldığını bilmiyorsan konuşma saten üyesi +240 bu adamlar bu siteye hergün girip Etkinlik yapanlar + bu site üzerinden millet para kazanıyor sende gelmiş burda boş boş konuşuyor burda adamlar sitelerini ekleyip veya site ziyareti yaparak kredi kazanıp bunu paraya dönüştürüyorlar daha siteye bile girmeden atıp tutma basit bir program dediğin 300 TL ye script satılıyor sağda solda bedava ya verilen script değil daha önce bunları dahi bilmeden iftira atma sinirlendirme beni. Sadece reklamı için harcadığım ve nerden geldiğini dahi bilmedin ziyaretçilere program diyip adamı sinir ediyorsun. 50 TL Reklama harcadığımız sadece facebook için + hergün düzenli reklamının yapılan bir site bu senin program dediğin değil. Diğer bir unsur bu site üzerinden ayrı olarak google üzerinden ziyaretçi yollaması yapıyorum senin program dediğin. Neyin yararlı olup olmadığını millet iyi biliyor sana ihtiyacı yok.
Diğer bir unsur bu site üzerinden ayrı olarak google üzerinden ziyaretçi yollaması yapıyorum senin program dediğin.
Amacım sizinle tartışmak değil sizde biliyorsunuz neyin ne olduğunu yukarıdaki cümle herşeyi açıklıyor zaten.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
102, (%100)
4 kere reklam alındı, çok beğendiğimiz için aylık anlaşma yaptık.
veysi072
Site Trafiği Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
sergennaslan Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
İş Alımı Açıktır.