-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
evlensin canım sorun olmaz. önemli olan vicdan ve kişilik anlamında kendini geliştirebilmesidir. İnsanlık onuru daha agır basar
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Benim açımdan; din, dil fark etmez. Yeter ki insan biri ile evlensin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Farketmez, karakter önemli. Herkesin dini ve görüşü kendine. Ben insanlara yaklaşımına bakarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
"Farkındaysan tecavüz vakaları hep müslüman kesimde" diyen cahil arkadaşın bazı şeyleri öğrenmesi gerekiyor. Müslümanlar her zaman hedef gösteriliyor medya sayesinde. Adam gidipte birisini öldürüyor, "Müslüman adam birisini bıçakladı"diye manşet atılıyor. Yahu İslam'da adam öldürmek diye birşey mi var ki siz bunu Müslümanlara yıkmaya çalışıyorsunuz.
Hepsini geçtim, eğer Müslümanım diyorsan; Müslüman bir erkeğin farklı dine mensup bir bayanla evlenmesinin caiz, Müslüman bir bayanın farklı dine mensup bir erkekle evlenmesinin zina sayılıp günah olduğunu bilmiyormusun? Müslümanım diyipte bunları bilmeyen insanlar gelipte "farketmez, karakter önemli" diyor. Yahu o zaman ben Müslümanım deme. Müslümanlık bu değildir. Birşeyleri araştırıp öğrenmekte fayda var, ben oyum ben buyum diyipte daha ne olduğunu bilmeyen insanlar olmamak dileğiyle.