elis
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / K
-
Meslek
Ev Hanımı
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben seo konusunda Uzman olan arkadaşlara müsadenizle bir şey sormak istiyorum. Benim imzamdaki sitem 3 yıllık bir site. Şimdiye kadar Seo,Tanıtım Yazısı,Organik olmayan baclink,vs,vs,vs hiç bir şey yapmadım ve yaptırmadım. 3 yıl boyunca sadece 1 kere bundan önceki temamı ücretli olarak satın aldım. Domain ve Hosting ücreti dışında 100 tl tema ücreti dışında hiç bir ödeme yapmadım.Yani sitemin ne paravan site ve blogları var ne sahte yorum, ne ref kodu ne vs vs. Yani anlatmak istediğim şimdiye kadar bu sitemi hep emeklerimle ve Özgün makalelerimle bu seviyeye getirdim.(Atatürk ve Tarih sayfaları hariç). Yani çok iyi Seo yapılan bir site sahibinin çok fazla bir emek vermemesi,özgün makaleler girmemesi ile ne kadar süre geldiği konumu koruyabilir? Diyelim çok iyi bir Seo yapıldı site 3 ya da 6 ay kadar sürece bu Seo sayesinde yol aldı ya sonrası?
nazarca.com
elis
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / K
-
Meslek
Ev Hanımı
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
12000-15000 Arasında değişiyor Arkadaşım
1 kişi bu mesajı beğendi.
nazarca.com
elis
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / K
-
Meslek
Ev Hanımı
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet Reklam ve Sponsorluk bölümünü uzun zamandır güncellemedim onu güncellemem gerekiyor. Ayrıa Alexa olarak ilerleme göstermek Türkiye'de çok zor. Sebebine gelince Ülkemizdeki Webmasterler hep işin kolayına ve hilesine kaçarak ilerleme göstermeye çalışıyorlar. Mesela benim kulvarımda olan 14 yıllık ve 8 yıllık iki çok tanınan site kullandıkları Refersh kodu sayesinde hızla Alexaları düşüyor haliyle bizim alın terimiz ve emeğimiz ile geldiğimiz noktada barınmamız çok zor oluyor. Benim merak ettiğim bu sitelere Reklam,Tanıtım yazısı vs veren kişiler hiçmi anlamıyor bu işten. Yani Alexa'ya bakıyorlar sitenin konumu iyi e be kardeşim gir sitenin kaynağına bak bakalım emeği ilemi yoksa sitedeki Refersh kodu ilemi bu seviyelere geliyor. Rekabet edecek doğru dürüst bir site dahi yok ona çok üzülüyorum açıkçası
nazarca.com