Mfa95
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@umutr hocam kwfinder tarzında ücretsiz anahtar kelime SEO zorluğu sorgulayabilecegimiz site var mı? Çok araştırdım ama ücretsiz bulamadım. Gerçekten çok pahalılar
Mfa95
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım hocam. Doğrudur meslek olarak tabi sırlarınız vardır :) Benim alanım bu değil hocam, hobi diyelim ve inşallah birkaç projem var. Anahtar kelime konusunda belki yüzlerce kelime sorgulatmam gerekiyor, öyle de bir bütçem yok maalesef. En azından dediğiniz gibi yöntem söylerseniz de sevinirim. Açıkçası İslami bir site projem var inşallah. Kendi alanım ilahiyat. Küçüklüğumden beridir de 12-13 yıldır birçok yazilim, kodlama, tasarım, uygulama gelistirme vb.. şeylerle uğraştım (Kendi çapımda) vazgeçemediğim 2 alanım var biri DİNİ İLİMLER diğeri YAZILIM :) inşallah bu iki alanı hakettiği gibi birleştirmeye gayret ediyorum elimden geldiği kadar. Teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adwords danismani
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam merhaba benim adwords ile ilgili bir sorunum var. Bir kelimede reklam cikiyorum fakat kelimenin kalite puanida yuksek olmasina ragmen cok cok nadir gosteriliyor. Asil sorun da surada adw anahtar kelime teshis aracindan baktigimda ise kelime her seferinde hem mobilde hemde masaustunde her seferinde gorunuyor . Yani google bir sorun olmadigini soyluyor ama gercekte coknnadir gosteriliyor. Birde soyle bir sorun var. Bu kelime gorunmuyor ama uzun kuruklu olunca gorunuyor. Ve kelimeye bir harf ekleyip hatali yazdigimda da google da gorunuyor.
Bunu nasil cozebiliriz acaba . Adw den kontrollerde gic bir sorun gozukmuyor bunyuzden sorunun nr oldugunu anlayamiyorum. Gunluk butceyi dusurup tbm yi uçuk fiyatlara da cektim ama hic bir sey değişmedi. Bu neden olur ? Yardiminizi bekliyorum benim icin cok onemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adwords danismani
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam kelimenin aylik 49.500 aranmasi var fakat baska reklam yok yani rakip yok tekiz bu kelimede sorunda burda basliyor zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adwords danismani
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam reklam zaman planlamasi yok kitle olarak hic bir ayar yapmadim direk tum turkiye olarak secili durumda.orda mi bir hata yapiyorum ?