lostyazilim

A'dan Z'ye SEO/SEM/Proje Geliştirme - Sorun Cevaplayalım

45 Mesajlar 5.389 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

umutr umutr Project Development E-Mail Onaysız
  • Üyelik 05.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Digital Marketing
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad U** T**
  • Mesajlar 455
  • Beğeniler 113 / 146
  • Ticaret 78, (%100)
hretinqer Onunla alakalı bir hata durumu olası hocam, bir araştırma yaparak gerekli ayarları yapın. Birde bu şekilde deneyin sorun büyük ihtimalle çözülecektir diye düşünüyorum.

wmaraci
reklam

Bonneval Bonneval WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Adwords danismani
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 42 / 56
  • Ticaret 1, (%100)
Anladim tesekkur ederim. Sunu da sorayim benim hedef kitlem tum turkiye nasil bir ayar yapmaliyim sizce

• Üyelik 05.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad U** T**
  • Mesajlar 455
  • Beğeniler 113 / 146
  • Ticaret 78, (%100)
hretinqer hretinqer Aşağıdaki Google kaynaklarının size yardımcı olabileceğini düşünüyorum, bir göz atmanızda fayda var.

lawyer38 lawyer38 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek avukat
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
4 yıllık avukatlık sitem var elimden geldiğince seosunu kendim yapmaya çalışıyorum.Av.tr uzantılı sitemin anasayfasına ilk iki yıl boşanma avukatı kelimesinde tanıtım yazıları almıştım.Sonrasında boşanma avukatı istanbul şeklinde alt sayfa açtım ve özgün ve faydalı makaleler yazdım.Ancak google sıralamada bu alt sayfayı çıkarır diye düşünürken boşanma avukatı kelimesinde eskiden olduğu gibi anasayfayı çıkarıyor sürekli..Örneğin anasayfada ceza avukatı kelimesinde makaleler olmasına rağmen anasayfanın yanında son makaleler bölümündeki bahçelievler boşanma avukatı ile ilgili bir makalenin başlığını bolt yazarak aramada çıkarmış..Boşanma avukatı kelimesinde açtığım alt sayfaya baclınk tanıtım almama rağmen google anasayfayı geçmişte aldığım baclınklerden dolayı aramada çıkarıyor sanırım.Şimdi bu durumda googlenin suyuna gidip anasayfada yer alan ceza hukuku makalelerinin altına boşanma hukuku ile ilgili makaleleri ekleyıp anasayfayda da boşanma avukatı kelimesinde çalışayım ne tavsiye edersiniz?Yoksa boşanma avukatı istanbul alt sayfasında mı boşanma avukatı kelimesinde çalışayım?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad U** T**
  • Mesajlar 455
  • Beğeniler 113 / 146
  • Ticaret 78, (%100)
lawyer38 Merhabalar, sorununuzu tam olarak anlayamadım. Maddeler halinde daha anlaşılır bir biçimde anlatırsanız yardımcı olmak isterim.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al