vanpazari.com
merkezspor.com
fbyazilim.com
bu 3 siteye bu güne kadar yüzlerce emek verildi ama dmoz'u hala bekliyoruz.
Yardımcı olursanız seviniriz hocam.
merkezspor.com
fbyazilim.com
bu 3 siteye bu güne kadar yüzlerce emek verildi ama dmoz'u hala bekliyoruz.
Yardımcı olursanız seviniriz hocam.
Selamlar, vanpazari.com siteniz için DMOZ geri bildirisi yok, http://merkezspor.com/ siteniz için DMOZ geri bildirisi yok ve son olarak bu siteniz fbyazilim.com için de bi geri bilri yok. Yardımcı olacağım konuyu net bir şekilde belirtirseniz neden olmasın
Ek Olarak:
kamusalbilgi.com
Birkaç kez müracaatta bulundum. İlklerde yanlış yapmıştım ama sonra talimatlara uygun başvuru yaptım. Hiç bir dönüş olmadı.
Birkaç kez müracaatta bulundum. İlklerde yanlış yapmıştım ama sonra talimatlara uygun başvuru yaptım. Hiç bir dönüş olmadı.
Selamlar, aşağıda DMOZ geçmişiniz görülmektedir. Htaları tespit edip ve düzenledikten sonra başvuru yapmanızı öneririm. Dilerseniz konuda belirttiğim çalışmayı da yaptırabilirsiniz.
20/01/2013 09:54:57 UTC Açılmayan sayfa, orjinal olmayan içerikler ve yetersiz siteler. [World/Türkçe/Ekonomi_ve_İş_Dünyası/Bilgi_Kaynakları (incelenmemişler)den silindi]
29/07/2014 22:28:33 UTC [World/Türkçe/Toplum/Hukuk/Yasal_Hizmetler kategorisinde yayımlandı]
31/07/2014 23:00:47 UTC alakasız. [World/Türkçe/Toplum/Hukuk/Yasal_Hizmetler kategorisinden silindi]
Ek Olarak:
teknodex.com sizce uygun mu?
Selamlar, aşağıda sorduğunuz sorunun bir cevabı yer almakta. Sitenizdeki hataları iyi gözlemleyip ve düzenleme yapmanız gerekmekte. Dilerseniz konudaki çalışmayı da yaptırabilirsiniz. Bu arada sitenizin durumu iyi görünüyor, ileriye dönük hayırlı işler çıkarırsınız umarım.
10/11/2012 09:31:27 UTC Alakasız içerik. [World/Türkçe/Bilgisayar/İnternet/Web/Web_Günlükleri/Teknoloji (incelenmemişler)den silindi]
Ek Olarak:
daha nereye kadar bekleyelim ? teşekkürler.
Siteminizde çok haklısınız, Allah sabır versin.