-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bence biz seo işini fazla abartıyoruz. Eğer amacımız Google olmasa bizim insanımızın büyük çoğunluğunun anlamadığı bir süre gereksiz uğraşı yapmıyorduk. Önemli kelimeleri kalın yapma, H2 etiketi, resme ALT etiketi, paragrafın uzun olmaması vs. Bizim insanımız dizi izler. Girdiği sitede asla reklamlardan şikayet etmez. Bir milyon tane engel koysanda bundan nefret edip başka siteye geçmez, engelleri aşmaya çalışır.
Nerden mi biliyorum? Yav zamanında kağnı internet hızıyla internette sörf yapıp, youtube'da 144p video izleyen kitleler gördüm ben. Hangisine sordumsa "Sorun yok, internet gayet iyi" cevabı aldım. Bunların internetteki sörfüde tuhaf. Bilgisayar ve internetin yavaşlığından daha yavaş hareket ediyorlar.
Google'da bir şey arıyorlar. Çıkan ilk siteye direkt giriyorlar. Sayfayı komple süzüyorlar. Asla [X] butonlarıyla uğraşmazlar. Yarım saat içerikte dolandıktan sonra geri gelir Google'da ikinci siteye girer. Bu böyle sıkılana kadar devam eder.
Biz ise UX derdindeyiz 😀
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Adamakıllı bir sitenin olması bile büyük bir seo adımıdır .. Linkler sadece destektir..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Doğru olabilir.Fakat birdahakine senin sitene girmek yerine başka siteyi tercih edebilir.Ve geri dönüş sağlayamaya bilirsin.
Fenty
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Onu bunu bilmemde geçen tanıdığın sitesine bakım yaptım iç dış olsun gerek paylaşımlar makaleler olsun günde 10 dakika ayırdım 2 "evden eve nakliyat" gibi çook zor bir kelimede 1 ila 2. sayfa arasında oynuyor. bazen 6-7. sırada oluyor (500 de yoktu 1 ay çalışma yapıldı)
demek istediğim şu: düzenli bir çalışma ile her şeyi yapabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-