-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilmiyorum :D
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Okudugum bir domain satış konusunda Domainlerdeki " - " karakterini google boşluk olarak algılıyormuş. Bu bilgi doğrumu ?
[HEMEN ÇEKİM] Ücretsiz 100 LBC coin almak şuan ki değeri 21.6$
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Güvenlik Vard. Şefi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domain'e o kadar fazlada takmayalım hocam , Önemli olan site için izlenilecek yol ve yapılacak çalışma , Domainin ''-'' işareti olsada olmasada Google'ın gözünde fazla birşey ifade etmez... ''-'' işareti kullanıpta rekabeti yüksek olan kelimelerde lider olan siteler vardır örnek : dizi izle kelimesi , fakat göze hoş gelme açısından düz domain daha güzel bence...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilmiyorum :D
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
mysayfam adlı üyeden alıntı
Domain'e o kadar fazlada takmayalım hocam , Önemli olan site için izlenilecek yol ve yapılacak çalışma , Domainin ''-'' işareti olsada olmasada Google'ın gözünde fazla birşey ifade etmez... ''-'' işareti kullanıpta rekabeti yüksek olan kelimelerde lider olan siteler vardır örnek : dizi izle kelimesi , fakat göze hoş gelme açısından düz domain daha güzel bence...
Domain niche olunca ister istemez bakıyoruz hocam. Bu konuda eminmisiniz hocam çünkü yatırımı ona göre yapacağım.
[HEMEN ÇEKİM] Ücretsiz 100 LBC coin almak şuan ki değeri 21.6$
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programlama (öğrenci)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
"-" işareti domain'de olması eksi bir durum oluşturmuyor diye biliyorum.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
mysayfam adlı üyeden alıntı
Dejavu olmamı sağladınız vallahi :)
-
google nasıl görüyor bilmiyorum, net bir bilgim yok ancak bencede önemli olan içerik. içeriğiniz güzel olursa, rekabet edebileceğinizi düşünüyorsanız neden olmasın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
doktor
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dediğiniz gibi bu işareti boşluk ya da ayıraç gibi değerlendiriyor. (-) işareti ancak keyword bir domainin asıl hali alınmışsa düşünülebilir. Örneğin siteismi.com alınmış ise site-ismi.com almayı düşünebilirsiniz. Ve bir karakter fazla olduğu için düz domainden 1 adım geride başlarsınız, ama daha fazla çalışma ile telafi edebilirsiniz. Niche site için çok da havalı durmaz ayrıca :) Zaten kelime keyword olarak değerli değilse hiç gerek yok bence.