-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Diyeceğim şu: Site sıralaması ceza veya algoritma 2 günde 53'lük depremi ardından 4'lük oh dedirten depremi sonrada yüzümü güldüren 2lik sıramı bana vermez...
Eurovision 2013 ile ilgili neredeyse bütn anahtar kelimeler benim.hemde 1.sıradan. eurovision 2013 türkiye mesela.(bunu yazarken sıralamam değişmediyse :) ) daha eurovision 2013 le ne varsa... ama 2 haftadır ortalık toz duman...
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bana kalırsa gene konu girmeye devam et.ben konu girmeyi bırakmadım.özgün başıklar ve özgün etiket gir bir kaç gün düzeliyor.hatta daha iyi oluyor sıralaman.ama ben hala index konusunu çözemedim :(
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Adult siteniz varsa google'dan ban yemiş olabilirsiniz hocam ki anlatımınızdan bu çıkıyor. İyi bir seo uzmanına konuyu danışın bence.
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar benimde durum daha farklı Google eklediğim konuları indexliyor ama kendi başlığı altında dizinlerde çıkmıyor. Bunun nedenleri ne olabilir lütfen bilen birisi bize yardım etsin. Artık korkar oldum algoritmalar yüzünden backlink falanda kasamıyorum iyice çıkmaza giricem diye. SEO konusunda başarılı birisi lütfen bize yardım etsin. Ya yabancıların bloglarında adamlar birbiriyle omuz omuza veriyor bizim ülkemizde bilen kişi kendini hep saklıyor yada bildiklerini ticaret bazında paylaşıyor. Umarım sesimi duyan biri bize yardım eder.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
seo
-
Ad Soyad
H** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
pr güncellemesi olucak arkadaslar ondan ölee ..
Netistanbul.com pekguzelsozler.net eguzelsozler.net Hediyepaketleri.com