Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Habercibirlik adlı üyeden alıntı
Evet 5 ıncı sayfadakı bır sıteyı tıkladıgınızda sıranın yukselecegı dogru.ama googlenın bunu o an algılayıp hemen on plana cıkaracagını kımse soyleyemez ?
Arkadaslar bılmedıgınız ve anlamak ıstemedıgınız konu şu.Bu sıteye 1 haftadır duzenlı bır calısma yapılıyor.ve her gecen gun sıte on plana cıkıyor !
Ve devamlı yukselısde ve yukselecektırde ! ve googlenın bır web adresının PR degerı 5 olan bır sıtenın 4 gunde anahtar kelımesınde 1 ıncı sayfadayken 22.ıncı sayfaya attıgına 2 gun once sahit oldum !...Neye gore bunlar yapılıyor kendımce bılgı bırıkımım var ve bunları sızlerle paylasmak ıstıyorum.tek amacım bu konu sılınebılır,kapanabılır,vakıt kaybı olabılır...
ama soyledıgım anahtar kelımede belırttıgım web adresını 1 ay ıcınde bırıncı sırada gorupde bunun nasıl oldugunu ogrenmek ıstemezmısınız ?..
Suan ogrenmemek ıcın caba harcıyorsunuz....
Burada bizim senin için yazdıklarımız büyük bir bilgi birikiminden ibarettir,
Pagerank değeri 5 yada 9 bile olan site Google Arama dizinlerinde gerilemeyecek diye bir şey söz konusu değildir, Bunu burada yeni bir bilgiymiş gibi paylaşıyorsunuz, ve ayrıca bunun nedenini sadede siz biliyormuş gibi anlatıyorsunuz, Pagerank 8-9 olmuştur, ancak Kopya içerik kullanmıştır vs bir şeyler yapmıştır. gerilemiştir. bunlar benim şahsen unuttuğum konular
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Ünlü bir Alimin Sözü ile Konudan Ayrılıyorum : 40 Veliyi 1 Delil ile yendim, 1 Deliyi 40 Delil ile yenemedim :) ( Sözüm Sana Değil Hocam ) Yolun Açık Olsun İnşALLAH
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Google algolitmasını çözenleri ödülmü veriyordu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklamcı
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar 2 saatlik bir işim var yazdıklarınıza artık cevap verilmeyecektir.aksam sonucu hep beraber görelim.7 de hepınızı beklıyorum
yalan,dolan,geçici bir çalışma,sırası yukselsede iialki düser,tarzı yorumlarınıza saygı duyuyorum....
yalansa - aksam bellı olur
dolansa - 3 gun sonra kontrol edin
gecıcı bır calısma dıye dusunuyorsanız sıra yukseldıgınde -2 hafta sonra kontrol edın
yukselsede illaki düşer tarzı yorumlarınız ıcınde 1 ay sonra kontrol etmenızı onerıyorum..
hakaret bazlı cumlelerınız sahsınızındır.Aksam gorusmek uzere
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Yahu adam oturmuş keşfettiği bir yöntemi açıklamak için üşenmeden herkese yardımcı olmaya çalışmış. Kimisi gelmiş şunu yanlış yazmışsın dikkate almam seni demiş kimisi başka bişey. Emeğe biraz saygılı olalım beyler. Ayıptır.
Konuyu takipteyim bu arada.
1 kişi bu mesajı beğendi.