kaf
wmaraci reklam

İngilizce Makale Çevirileri Özgün İçerik Sayılır mı?

22 Mesajlar 7.846 Okunma
Toplam 22 mesaj ve 7.846 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

Michel Michel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 66 / 62
  • Ticaret 7, (%100)

KryssLuck adlı üyeden alıntı

Çeviri yapacağınız yazıyı ona göre seçin, bahsettiğimiz şey 1000 kelimelik bi yazıyı 1 saniyede yazılım yardımıyla çevirmek. O yüzden çok bir şey beklemeyin ama kopya içerikten daha iyi olduğu kesin.


Hocam öyle bir yazının çevirisini yapmak 2 saat sürüyor yalnız. Direkt şekilde yerleştirmekten bahsetmiyoruz ki translate nasıl çeviriyor hepimiz iyi biliyoruz.
 

 

wmaraci reklam
reklam

KryssLuck KryssLuck Afroman Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

Michel adlı üyeden alıntı

Hocam öyle bir yazının çevirisini yapmak 2 saat sürüyor yalnız. Direkt şekilde yerleştirmekten bahsetmiyoruz ki translate nasıl çeviriyor hepimiz iyi biliyoruz.


Hocam ben direkt koyuyorum bakmadan, film sitem olduğu için insanlar okumuyor bile kopya olmasın yeter benim açımdan. Yazının 2. planda olduğu siteler için konuştum, 2 saat uğraşmayın okuyup anladığınızı yazın daha iyi bence.
 

 

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al