Sözlerim çok yanlış anlaşılmış sanırım. Ben sizin bahsettiğiniz durumun olabilirliğini kuvvetlendirmek için youtube örneğini verdim. Yani evet gerçekten de bir kişi kolay bir yöntem bulabilir. Az da olsa sistemi çözebilir. Belki rasgele belki bilerek bu mümkün. Başka kişilerin ukala ukala konuşmasını engellemek için bunu belirttim öncelikle. Daha sonra da fikrimi belirttim. Reklam için uğraşmaya gerek yok diyorum. En iyisi satış yapmak. Bu da bir fikir hangi alana yöneleceğini belirlersin en azından. Satış için elektronik olabilir. Ya da Konyadasınız endüstri baya gelişmiş. Her türlü endüstriyel işi satabilirsiniz. Mesela soğuk hava deposu. %10 karla iş alıp marangozlarda birine devredebilirsiniz. Bu tarz iş çok. En cüzi kazanç 500 lira gibi olur.
Bu arada ben de konyadayım. Müsait olduğunuz bir gün tanışmak isterim.
Bu arada ben de konyadayım. Müsait olduğunuz bir gün tanışmak isterim.
Hocam, Konya'nın endüstri konusundaki gelişmişliğine güzel değinmişsiniz evet Konya bu konuda değerlendirilebilir. Nasipse ortağımla öğleden sonra bir makina üreticisi ile görüşeceğiz ilerleyen süreçte de genel bir makina satış sitesi kurmayı düşünüyoruz. Bu biraz zamanla olacak ve projelendirilmesi gerekiyor, bunun yanısıra bir kaç aranma hacmi fazla olan kelime arayışımız var o site için çalışmayı hemen başlatacağız. Tabi tanışabiliriz hocam, haberleşelim büsan tarafında olacağız görüşebiliriz. iyi günler
Ayrıca:
Uçak bileti satışı için firmalar hazır panel yüklemesi yapıyor sitene.
Uğraşı az ve ilk 5'te güzel kazanacağın bir sektör.
Uçak bileti satışı için firmalar hazır panel yüklemesi yapıyor sitene.
Uğraşı az ve ilk 5'te güzel kazanacağın bir sektör.
Ek Olarak: Hocam uçak bileti kelimesinde adwords verenlerin çokluğu aklımı karıştırıyor 3. Sirada olsak, bi 3,4 site de adwordsten önümüze geçer site hit alır mı bilmiyorum ama denenebilir ilginize teşekkür ederim.
En basitinden haber sitesi işine girebilirsiniz. Eğer gerçekten ilk 5 e gireceğine inanıyorsan ve güzel bir domain ile haber kelimesinde yükselirsen voleyi vurursun zaten. Bugün Google haber ve haberler aramasında ilk 5 te çıkacak bir sitenin değeri milyon dolar düzeyinde. Reklam gelirleri vs gayet güzel paralar bırakacaktır.
Ya da sahibinden tarzı bir site de olabilir. İlk 5 e çıkması yeterli olacaktır. Reklamdan gayette güzel para kazanılabilir. Türkiye geneli bir emlak portalı olabilir.
Saygılar
Ya da sahibinden tarzı bir site de olabilir. İlk 5 e çıkması yeterli olacaktır. Reklamdan gayette güzel para kazanılabilir. Türkiye geneli bir emlak portalı olabilir.
Saygılar
Ek Olarak: Hocam haber sektörü ile ilgili düşüncemi üstte belirttim, sahibinden tarzı bir siteyi seo ile kazanır hale getirmek için 2, 3 tane kelime öneriniz olabilir mi? Birde iş ilanı sitesi düşünüyorum ne kadar olur bilmiyorum ama ana kelime iş ilanları olup, ilerleyen süreçte de illere çalışsam gelir elde edilir mi sizce