-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayrıca verdiğiniz site google de ilk sayfada değil . Hatta 2-3 te bile göremedim .
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende ilk 10 sayfada bile yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
google.com.tr'de ilk sayfada. Sitenin ilk sayfada olmasını neden bu kadar garip buldunuz anlamadım. Belli ki kaliteli sitelerden link alınmış. Zaten "düğün fotoğrafçısı" öyle çok zor bir kelime değil. Ancak güncelleme sonrası site yok olabilir.
hllzn
hllzn.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster, seo
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
marifet ilk sayfaya çıkmak değil, orada kalabilmektedir. backlink zaten arama motorlarınca hala en önemli kriter maalesef.
hllzn.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Siteyi hiç incelemeden bu cevabı yazmak istedim. Bu tür durumlara sıkça rastlamak mümkündür ancak Google'da sonuç itibariyle robotlar üzerine işlev görüyor. Zaten Google bu durumları bertaraf etmek için elinden geldiğince tüm güncellemeleri yapmaktadır. Bu konular için ve bildiğiniz üzere kaliteli seo çalışmaları yapan siteler için çeşitli algoritmalar da geliştirmektedir. Biraz abartmışsınız bence, Biraz sabır ederseniz o tür sitelerin düşüşleri olacaktır. Her zaman kaliteli içeriğe sahip ve kaliteli seo çalışmaları yapılmış siteler İlk sayfada yerini alacaktır.
Saygılarımla.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Öncelikle Şunu Belirtiyim Yazı Başlığınızı Beğenmedim.Lütfen Kendi Yaptığımız Hataları Herhangi Bir Kuruma İlişkili Halinde Bulundurmayalım.
Bunu Belirtikten Sonra Bakalım.Google'nun Son Seo Güncellemesi Ne Diyordu? Adam Gibi Backlink Alacaksın.Yani Gidip Oyun Sitesinden Webmaster Forumuna Backlink Almayacaksın...
Peki Arkadaş Ne Yapmış? Fotoğrafçılık İle Backlink Almış.Gerekli Sitelerden Böyle Yapınca Ön Sayfalarda Çıkmış...
http://www.emrekarakaya.com.tr/