Seo çalışması yaptırmak gercekten siteyi uçururmu sizce. Günlük ziyaret sayısı 5000 veya 10000 leri bulabilirmi seo çalışması sonrası yoksa bu rakamlar hayalmi
Ek Olarak: Tbm oranı bencede gayet iyi bir tıklamaya su anda 2.50 Tl veriyor mesala 10 tıklama olsa günde 25.00Tl fena değil bence
Ek Olarak: Tbm oranı bencede gayet iyi bir tıklamaya su anda 2.50 Tl veriyor mesala 10 tıklama olsa günde 25.00Tl fena değil bence
SEO uzmanıyım diyenden uzak dur hocam. Ben çok hikayeler duydum, buralarda da çok ağlayanlar gördüm şöyle paramı kaptırdım diye. Çöp sitelere backlink verip, daha sonra SEO için verdiği parayı bir de backlinkleri sildirmek için ödüyorlar :)
SEO denen şeyi kendiniz araştırın. Gayet kendiniz de bir çok şeyi yapabilirsiniz. Param yok bana koymaz diyorsanız lafım yok. Ama böyle bir durum yoksa SEO adı altında sizin çok hoşunuza gidecek ve heveslendirecek, özellikle de 'garanti' vaatlerden uzak durmanızı tavsiye ederim.
En iyi SEO cuyum diyen bile karşınıza çıksa, hakikaten de işinin ehli dahi olsa, siz 1 yıl çalışıp ayrılacaksınız, daha sonra siteniz ile baş başa kalacaksınız ve zamanda tüm yapılan çalışma çöp olacak.
Yok ben illa da SEO yaptırıcam diyorsanız da çok fazla ve 'gerçek' referansı olan, kurumsal olan insanlarla çalışın. Nickinde seocu, seo uzmanı, seo bizim işimiz vs. yazan herkese güvenmeyin.
Lafım işini namusuyla yapan SEO culara değil. Fakat ne yazık ki bu alemde bu sayı bir hayli az.