-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
KDOGAN adlı üyeden alıntı
Siteniz 2-3 aylık olana kadar düzenli olarak makale girmelisiniz. Bunun dışında Site içi optimizasyon konusunda bilgi edinmelisiniz. SEO çalışması sadece başka sitelerden alınan bağlantılardan oluşmamaktadır. Site içi optimizasyonunuzu yapıp 2-3 aylık olana kadar devam edin. Bu süreçte sosyal medyayı kullanın. Çok nadir bağlantı alın fakat kaliteli olsun.
Öncelikle değerli yorumunuz izin minnettarım.Ayrıca site içi optimizasyon dışında başka birşey gerekmiyor dimi hocam. Ve site içi optimizasyondan kastınız nedir.
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
adult siteye nasıl bir seo yapılır ??
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu webmaster lık konularında bilgisizim, öncelikle onu belirteyim.
Sitemde şu an 2 analiytcs kodu var. adsense a gmail ile başvurdum, önceki analytics kodum da website uzantılı mail adresimdeydi. Gmail ile kod aldım ve temamın header code diye hazır bir özelliği vardı, oraya yapıştırdım. Şu an 2 tane kod var sanırım sitemde, 2 analitycs var yani ve ikisi de çalışmakla birlikte farklı veriler var :/
SEO açısından bu bir sorun olur mu ?
Genel olarak bu bir sorun olur mu ve ne yapabilirim bu konuda ? :(
(Header.php ye bakıyorum, eski kodu manuel buraya ekledim diye hatırlıyorum. İşin ilginci header.php de 2 kod da görünmüyor.
(Kafam kazan, özür dilerim saçmaladıysam da dostum...)
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
KDOGAN adlı üyeden alıntı
Est. fazla ince düşünmüşsünüz. SEO konusunda bu kadar ayrıntılı düşünürseniz işin içinden çıkamazsınız.
Sorun olmaz.
İyi çalışmalar :)
Genel olarak bir sıkıntı yaratır mı 2 analiytcs kodu peki ? 2 si de farklı veriler gösteriyor şu an çünkü. adsense gmail olduğu için gmail le de analytcs aldım ve webmaster tools, adsense hepsini entegre ettim ama hem sitemde 2 kod var, hem 2 analycts kodu da farklı veriler veriyor, hem de header.php de kod görünmüyor :/
(Çok mu konudan dağıldım ? :/)
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2