lostyazilim
tr.link

SEO ve SMO hakkındaki sorularınızı cevaplıyorum - BurakSEO

51 Mesajlar 7.874 Okunma
lstbozum
tr.link

BurakSEO BurakSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 0 / 21
  • Ticaret 11, (%100)

yuan05 adlı üyeden alıntı

bir siteye çalışma yaptık,amatörlükten dolayı fazla link aldık,sonunda siteyi filtreye soktuk,linkleri hemen çıkarttık disavow yaptık ardından linkleri bu sitelerden sildirdik,hatta her gün link aldığımız siteleri pingliyoruz, ama istediğimiz hıza ulaşamadık bazı sitelerden linkler çok yavaş siliniyor bunlar pek güncellenmeyen kalitesiz siteler,farklı bir yöntem var mı önerebileceğiniz

Disallow'u kaldırıp sitenizi güncelleyiniz, içerik giriniz. Disallow yapıp oturup beklemek ile filtre kalkmaz. Aldığınız hatalı linkler kaldırıldıysa tek yapmanız gereken hergün içerik girip sitenizi güncel tutmak. 2 ay boyunca hiçbir yerden backlink almayınız.

wmaraci
reklam

yuan05 yuan05 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek üniversite
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 0 / 7
  • Ticaret 8, (%100)

BurakSEO adlı üyeden alıntı

Disallow'u kaldırıp sitenizi güncelleyiniz, içerik giriniz. Disallow yapıp oturup beklemek ile filtre kalkmaz. Aldığınız hatalı linkler kaldırıldıysa tek yapmanız gereken hergün içerik girip sitenizi güncel tutmak. 2 ay boyunca hiçbir yerden backlink almayınız.
linkler kaldırıldı ama dediğim gibi link aldığım siteler zor indexleniyor,linklerde yavaş siliniyor, çünkü disavow da link reddetmede google indexledikçe linkleri siliyor, diyorum ki link aldığım sitelere who is backlink çeksem hızlanır mı ?

• Üyelik 01.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 0 / 21
  • Ticaret 11, (%100)

linkler kaldırıldı ama dediğim gibi link aldığım siteler zor indexleniyor,linklerde yavaş siliniyor, çünkü disavow da link reddetmede google indexledikçe linkleri siliyor, diyorum ki link aldığım sitelere who is backlink çeksem hızlanır mı ?

Ping attıysanız zaten Google botları o sayfayı indexleyecektir merak etmeyin, sabırlı olun. Whois sitelerine eklemek işleminizi az biraz hızlandırır ama bence yapmayın derim. Disallow'u kaldırıp içerik girin.

yuan05 yuan05 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek üniversite
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 0 / 7
  • Ticaret 8, (%100)

Ping attıysanız zaten Google botları o sayfayı indexleyecektir merak etmeyin, sabırlı olun. Whois sitelerine eklemek işleminizi az biraz hızlandırır ama bence yapmayın derim. Disallow'u kaldırıp içerik girin.
hocam disavow u neden kaldırayım ?

wmaraci
wmaraci

yeninesil yeninesil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 2 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

Bu konu hakkında ingilizce yazılmış bir infografik bulunmakta. Resme gitmek için tıklayınız.

Türkçe halini bulamaz mıyız? Yada türkçeleştirme yapılabilir mi. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Üyelik 01.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 0 / 21
  • Ticaret 11, (%100)

hocam disavow u neden kaldırayım ?

Girdiğiniz içeriğin index alması için.

skytr skytr ??? Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ...
  • Konum ABD
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 92 / 22
  • Ticaret 1, (%100)
www.oyunplay.org seo-smo yönünden eksikliği nedir neler yapılabilir

birde kelime bazlı mesela 450k aranma hacimli kelime için sıfırdan nasıl başlamalıyız nasıl devam etmeliyiz(oyun oynama için)

birde oyunlarda etiket kullanımı nasıl olmalı ben,10,extreme,oyna gibi mi ben10extreme,ben 10 extreme oyunu oyna gibi mi

• Üyelik 01.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 0 / 21
  • Ticaret 11, (%100)

yeninesil adlı üyeden alıntı

Türkçe halini bulamaz mıyız? Yada türkçeleştirme yapılabilir mi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Türkçe'sini sizin için biraz araştırdım lakin faydalı bir sonuç elde edemedim. Bu hususta Google Translate kullanmanız icab edecektir.

Ek Olarak: Sorularınızı bekliyorum arkadaşlar.

mertgulec mertgulec WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 3, (%100)
Kolay Gelsin. Sitemizi açalı 1 ay oldu. Yeni eklediğimiz kitaplar hemen indexleniyor ancak anasayfamız 2 haftadır indexlenmedi. Anasayfa dışında index alıyor ancak anasayfa bir türlü indexlenmedi.

Yorumunuzu bekliyorum

• Üyelik 01.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 0 / 21
  • Ticaret 11, (%100)

mertgulec adlı üyeden alıntı

Kolay Gelsin. Sitemizi açalı 1 ay oldu. Yeni eklediğimiz kitaplar hemen indexleniyor ancak anasayfamız 2 haftadır indexlenmedi. Anasayfa dışında index alıyor ancak anasayfa bir türlü indexlenmedi.

Yorumunuzu bekliyorum

Özel mesaj olarak yolladığınız siteyi inceledim, anasayfanızın indexlenmediği kanısına neden vardınız anlayamadım? En son 30 kasım tarihinde anasayfanız indexlenmiş. Buyrun bunla ilgili screenshot: http://prntscr.com/27wzz0

Google'da cache:siteniz.com diye aratırsanız, Google botlarının sitenizden aldığı son görüntü ve durumu görürsünüz. Bu Google'ın önbellekleme sistemidir. Görebileceğiniz üzere son önbellek 30 kasımda alınmış buda 2 gün öncesine işaret ediyor. Sitenizde indexlenme sorunu gözükmüyor rahat olabilirsiniz.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al