-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Backlink stratejisi nasıl olmalıdır? Yani backlinki yorumlardan alacağımızı varsayarsak kaç günde bir yorum atılmalıdır? Günlük, haftalık, aylık vs
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
İyi akşamlar, yararlı bi konu olmuş.
Benim danışacağım şey, küçük bir tatil yerinin rehber sitesini yapıyorum. Bu projede bazi mekanlar, aktiviteler gibi kayıtlar gireceğim ama küçük yer olduğu için bir süre sonra giricek kayıt kalmiyacak.
O yerle ilgili tek tük haftada bir haber tarzı yazı yayınlarım heralde çünkü blog olmadığı için sürekli biseyler paylaşamam rehber sitesinde. Bu yüzden nasıl bir yol izleyebilirim? Sosyal ortamlardan üye çekimleri yaptırarak ziyaretçi çekmemin faydası olur mu?
Tek kelime üzerine yoğunlaşmak istiyorum ve rakip olarak wikipedia'dan tanıtım yazısı ve sözlük konuları var.
Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Selamun aleykum hayırlı günler,
Tanıtım yazılarının bitmediğini bende düşünüyordum sizle teyit ettim.
Birde şu edu vs vs sitelere backlink vermek yada ziyaretçi defterlerine tanıtım yapmak faydalı mıdır _? (wiki ve sözlüklerde tanıtım yazıları)
bu video seo dan da biraz bahsederseniz _?
Benim bunlar hakkında ücretli çalışmalarım var.Ve siz ne diyorsunuz buna _? (yani başka arkadaşlar bunların bittiğini söylüyor.)
birde son olarak hacklink bitmedi mi _?
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci, e ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, ben 2 yıllık bir site için şu anda tanıtım yazıları, google adwords, pr değeri yüksek sitelerden backlink, günlük yaklaşık 100 hit organik hit ve son olarak da bir blog sitesi açmayı düşünüyorum. Sizce bu yaptığım işlemlerden yanlış olanı var mıdır. Ayrıca extra neler yaparsam yararını görürüm.
Saygılarımla.
Selahattin HACIHASANOĞLU
Türkiye'nin En Güncel Alışveriş Sitesi | www.gelecekevimde.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çok fazla tanıtım yazısı almanın siteye zararı olur mu ? (Ana sayfada görünmez)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
üniversite
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bir siteye çalışma yaptık,amatörlükten dolayı fazla link aldık,sonunda siteyi filtreye soktuk,linkleri hemen çıkarttık disavow yaptık ardından linkleri bu sitelerden sildirdik,hatta her gün link aldığımız siteleri pingliyoruz, ama istediğimiz hıza ulaşamadık bazı sitelerden linkler çok yavaş siliniyor bunlar pek güncellenmeyen kalitesiz siteler,farklı bir yöntem var mı önerebileceğiniz