wmaraci reklam
lidertakipci

SEO Yalanlarına İnanmayın – Paranızı Kaptırmayın

80 Mesajlar 12.173 Okunma
advertseo
wmaraci reklam

Seobaz Seobaz www.seobaz.com Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / K
  • Meslek Seo
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad N** D**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 595 / 197
  • Ticaret 190, (%100)

Genç adlı üyeden alıntı


Nekrotasarim Mesele düzenli ve özgün içerik değil ki hocam :) Mesela bir site düşünün aynı kelime ve hepsi aynı sayfada.Sizce her site organik yollarla mı destekliyor sitesini ? Sizin ondan artınız olması gereken şeyler düşünmeniz gerekmekte.İnsanların sizi tercih etmesine vesile olacak girişimlerde bulunmamız gerekmekte.Buda düşünmekten geçmekte :) Zaten insanlar beğenirse aramalarda devamlı sizin sitenizi tıklar :) E Google'da otomatikmen 1.sıraya çıkmanızda yardımcı olmaz mı ?


"Sizce her site organik yollarla mı destekliyor sitesini ?" Diyelim ki hepsi organik besliyor sitesini.
"Sizin ondan artınız olması gereken şeyler düşünmeniz gerekmekte" Rakiplerin eksiklerinden yola çıkılarak seo çalışmaları yürütülür örneğin bir "telif hakları sözleşmesi, iletişim sayfası" dahi yeri geldiğinde konuma etkendir. Https nasıl ki son güncellemede konuma etki ediyorsa iletişim sayfası olmayan bir sayfayıda güvenilir bulmayıp geri sıralara atabilir.Seo çalışmaları sadece backlink inşasından ibaret değil backlink inşası da şarttır ancak doğru kullanımı önemli.

"E Google'da otomatikmen 1.sıraya çıkmanızda yardımcı olmaz mı ?" Dediğiniz gibi yardımcı olur bu yüzden verdiğiniz bu örneğin yanında yüzlerce örnek eklemek gerekiyor ve bu bir bilgi birikimi tecrübe sayesinde olur. Bu yardımcı olan etkenler bir araya geldiğinde zaten hedefe ulaşmış oluyoruz işte bu yüzden seo ve seo danışmanlığı denilen kavramlar vardır. Backlinkte bu yardımcılardan bir tanesi, kullanım yapısını göre en etkili olanıda olabilir :)
Genc Heuristic

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Genc Genc Computer Engineer Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1606
  • Beğeniler 760 / 441
  • Ticaret 49, (%98)
Nekrotasarim her işin bir ustası vardır :) Seo danışmanlığı'na ben asla karşı değilim.Ancak ortalıkta kendini danışman diye tanıtıp 1000 siteye oto bot'la tanıtım eklemekle danışmanlık yapanlara kızgınım.Yoksa reknova,seohocasi vs tarzı insanlara hizmet verenler bu alanda oldukça başarılı :)

Dediğiniz gibi eksik yönlerinden giderek yapılır.Ancak backlink inşasının şu zamanlarda doğru bir yatırım olarak görmemekteyim.(Tabiki profesyoneller daha iyi bilir.)Çünkü doğru backlink alınabilecek site kalmamış durumda.Backlink aldığınız site sadece size değil 30 siteyede referans olmuş.Google demez mi " nasıl bir site len bu ? Herkese harika! demiş.

Demem o ki her şeyin belirli bir ömrü vardır.
Çoğu şeyin katilide bizleriz aslında.Fazla mal göz çıkartmaz diyerek nankörlük ederek isteyerek kendimize zararlar veriyoruz :)

Umarım kendimi anlatabilmişimdir , teşekkür ederim :)
Seobaz

kişi bu mesajı beğendi.

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)
Bu konunun ilk sayfasındaki yazıyı yeni okudum. Böyle konuları sevdiğimden bende birşeyler karalamak isterim.

R20' deki arkadaşın her yazdığının altına imza atarım. Ve kesinlikle katılıyorum net olarak tam olarak (daha ne denirki)...

Ancak bilindiği üzere her sorunun iki cevabı vardır. Kulağa hoş gelen ve gerçek olan...

Arkadaşın yazdıklarını yapabilirseniz gerçekten yükselirsiniz. Bu doğru.

Ama bu demek değil ki backlinklerle yükselinmez. Ama yeri gelmişken söylemek lazım her backlinkle yükselinmez. Mesela bir firma için rehber sitelerinin gerçekten faydası oluyor. Lakin onlarında içinde firma tanıtım bilgileri olduğu unutulmamalı. Yani yine yazı içinden link almış oluyorsunuz.

12h' de yazdığım kaliteli backlinkler konusunda konuyu açık ve detaylı olarak anlatmıştım.

Ama google girin herhangi bir arama yapın ilk sayfada gelipte bu anlatılanları yani doğru olanları yaparak yükselen çok az hatta çok çok maz sayıda site görürsünüz. Google bunları söylüyor ama buna göre iş yapmıyor.

Sitede gezinme değerli pek işe yaramıyor. Neden mi zaten sizin sitenizi Google amca yükseltirse değerleride çoğunlukla iyi olacaktır.

Bugün en rekabetli ve çok saçma backlinkin alındığı evden eve taşıma işinde adam backlink satın alıyor olsa da bu işi yapıyor. İletişim sayfası var vs. İçerikte ne olacakki. Birkaç kamyon resmi güven veren profesyonel metalar. Ama bunların hiçbiri bu adamın işini düzgün yaptığını ispatlamaz. Google sen evden eve nakliye aradın al en güzel siteler bunlar içerikleri de zengin diyerek gerçekte o firmanın adam gibi iş yapıp yapmadığını bilemez.

Ayrıca kimse nakliye sitesinde dakikalar harcamayacaktır. Diğer örnek e-ticaret siteleri. Mesela iphn 7 telefon alacaksınız aratıyorsunuz. Zaten bu konuda markalar bellidir. Çok paranız olmadan oraya yükselmek o güveni sağlamak Google sıralamanıza bağlı değildir sermaye ve gücünüze bağlıdır.

Film sitesi film sitesidir. İçeriği konuları özgünde yazsanız adam aynı filmi izleyecektir. Hiç kimse de bu işe cidden soyunup 720p filmi gidip 140p vermez. Yenisi çıkmamıştır vs. Ama site ağırdır donuyordur insanlara faydasızdır ki bunu anlamak için de 2000 mühendis çalıştırıp milyonlarca dolar savurmak acaip yazılımlar yazmak gerekmez.

İşi abartan Google dir. O abarttıkça seocular türemiştir. İsteseler pekala adam gibi sıralama yapabilirler. O imkanlara göre söylüyorum. Spam yaptığı halde son güncelleme de bile linkleriyle sıralama kaybetmeyen bir sürü site var. Para ile satın alamayacağınız siteye link eklemek hacklinktir zaten. Bunun dışında böyle kaç siteden kaç kişi parayı basarak link alabilir ki.

Hiç tıklanmayan hacklinklerle adamlar 1. sıraya geliyorlar acaip rekabetli sektörde. Bırakın hocam Allah aşkına! O anlatılanlar doğrudur hayallerdir çok az kişinin parasız, zenginlerinde parayla kolayca ulaşabileceği hayaller.

Koca bir yazıda aşırı spam yaptığı halde nedir kısmına çıkan siteler var. Yazsam millet gülmekten geberir.

Ek Olarak: Devam ediyorum...

Bugün en etkili bir kaç seo tekniği vardır. Gayet açıktır.

1. Zengin, anlaşılır beğenilen içerik... Bu olmazsa olmazdır ama mesela seo hakkında makaleler yazan kaç site sizce hakettiği sırada?

Seobilog du sanırım bilocan rumuzuyla yazan bir arakdaş var. Ben daha kalitelisini böyle bedava dağıtan site göremedim. Seo yazın aratın. Hep aynı konular aynı makaleler evirip çevirip yazılmıştır. Aynı şeyleri okur okur durursunuz.

2. Sosyal medya

3. Tanıtım yazıları içinden link almak.

4. Link anchor text dağılımını adam gibi yapmak.

Ben iddia ediyorum. Spam ve çöp olmadıkça tanıtım yazılarıyla marka ve alan adına bir jenerik kelimelere link alın. Anahtar kelimeyle sadece altın vuruş yapın. Yani siteniz beyaz eşya ise sadece beyaz eşya ile doğrudan alakalı sitelerde beyaz eşya anchoruyla link alın. Ancaaak.

Linklerin hiç birinin yüzdesi (url de dahil) en tepede ki %20 yi geçmesin. Altında sıralancak diğer anahtarlar da %6 yı geçmesin.

Bunu yapan her site kalıcı olarak yükselir. Siz içeriği güncel tutup, sosyal medyaya da önem verdikçe yükselirsiniz.

Ceza almamış link satan (tanıtım yazısı satan) sitelerden bile url link alsanız faydası olur.

Fakkat:

Link aldığınız siteler yeni olmayacak, toplama olsa bile güncel özgün taze içerikli olacak, çok çok az ilgili olsun yeter (aşırı ilgisiz olmasın).. Siteler kapanmayacak. Kapanırsa vay halinize... Ayıkla pirincin taşını ve en önemlisi:

1 yazı 10 siteye eklenmeyecek, aynı anda yayınlanmayacak. Adam diyor zamana yayıyoruz abi çalışmayı. Kaç link var pakette (tanıtım yazısı) 60... Kaç güne yayıyorsun 3 güne... Yada başıma geldi abi dedi arkadaş 7 günde tamamlarım. Anlaştık ok dedik. Linklerin hpsini 6-7. günlerde ekledi...

Buraya bu son yazdıklarıma dikkat edipte YÜKSELEMEYENLER BENİ ARASINLAR.

10 yazı 70 siteye gönderilirse hepsi 3 kelimeden yapılırsa (link çıkışlarının) bogu yersiniz.

Çok basit bir iş aslında seo zor değil.

Saygılar

Ek Olarak: Ben bunları açık ve detaylı anlattığım site yaptım. Dünyanın lafını yedik. Aynı şeyleri anlatıyormuşum. vs vs...

Çok soru soruyor muşum...

Google analitiksten baktım girenlerin yarısı okumadan terk ediyor. Emeğe yazık dedim ve bıraktım.

Şimdi ne mi yapacağım? İndexi boşaltıp ticari seo işleri yapan bedavadan anlamayanlara parayla satıp adına da seo diyeceğim.

Klasik ajans sitesi yapacağım benzer yada aynı temayla sonra da yola devam. Adam amk diye site açıyor. Bu nedir ya...

SEO nun kralını yaparım evelAllah' ın izniyle de öğrenmekten yapmaya geçemedik daha.

Saygılar

Ek Olarak:
Bakın ben bir gün bir çalışma yaptım. Film konuları yazıyordum. Baktım en iyi korku filmleriydi sanıyorum aylık 45-50 bin araması var.

O çalışma sonuç verdi 1 haftada 1. sayfaya çıktım. Link almadan.

Bu nasıl mı oldu? Hemen anlatayım.

WP de SAYFA açtım yazı değil. Menüye ekledim (ana menüye)... Başladım her paragrafta korku filmi önerisi vermeye. Google' ın kendi sunduğu özgün içerikleri alıp linleri temizledim. Açılır bir alan yaptım. Default olarak kapalı duracak şekilde sayfanın en altında. Oldumu özgün içerik direk 2000 kelime!

Sonra en üste kısa film önerilerimi yazıyorum. 2 gün sonra o eklediğim kısım indeks alınca, gidiyorum bu kez yazı sayfasıyla son eklediğim filme post yazı sayfası açıyorum. Orada 300-500 ne varsa yazıp en iyi korku filmi önerisinden ilgili ana sayfaya link veriyorum. Buna 2 hafta devam ettim.

Veee 1. sayfada 6. sıraya kadar yükseldi. Yükselince ne mi yaptım. Hemen bir kenara tekniği not alıp sayfayı komple sildim.

Ek Olarak: 3-4 er gün arayla saçma sapanda olsa 150 kelime yazın yanyana. İçindende tam kelimelerinizin 3 farklı türeviyle ilgili sayfanıza link alın.

Hatta özgün olması için (başka bir kendi testimi de anlatacağım) içine sizin sektör dışından ifadeler de SERPİN doldurmayın...

Ama aralık bırakın yazıları birden almayın acele etmeden çaktırmadan çelme atacaksınız Google' a...

Altın kural şu. Diyelim ki bugün anahtar kelimeden 5 link aldınız. 5 tanede url link alacaksınız. İster sosyal medyadan ister başka yazılardan.

Sektörünüze göre 15 ila 3 ay içinde ilk sayfadasınız. :) Ama aynı gün oalcak bu sisteme dikkat...

Ek Olarak: Bir gün şöyle bir çalışma yaptım. Dedim ki al sana özgün yazı. Aldım bir masal buldum. Olduğu gibi yazdım. Ama başlıklara h1 h2 h3 title description... anahtar kelimeyi yerleştirdim olması gerektiği gibi...

Ama yazının içeriği alakasız!!! Masal anlatıyor. Dağda 3 koyun varmış falan filan.

Anında indeks aldı. İster inanın ister inanmayın ama 1. sıradan indekslendi....

Ek Olarak: Daha yazayım mı yeter mi?

Hani şu erkek çocukları istedikleri gibi takılırlar ama kız çocukları baskı altında yalan söyleme ustası olurlar esprisi vardıya usta komedyenin. Ki gülüyoruz ama iş gerçekten de böyle.

İşte Google bizim babamız ve bize kız çocuğu muamelesi yapıyor. Biz (tüm dünya) ' da yalancılık oynuyoruz. Hepimizi USTA SEOcu yapan Google' dır. Bu sektörü illegal yapanda kendisidir.

Ek Olarak: Flash gibi muazzam bir programı mahvettiler. Tek programla herşeyi yapıyordunuz. Google muydu microsofft muydu neydi satın almak istedi vermediler. En sonunda çökerttiler.

Şimdi aynı işi yapmak için bin tane yazılım kullanmak gerekiyor ki hala kaliteli flash site güzellği yok malesef. Ben koca siteyi 0.5 MB yapan flashçılar biliyorum.

Ek Olarak: SONUÇ;

Tamam SEO yalanlarına inanmayın. Ama Google yalanlarına da inanmayın. Ben ortadan yürümeyi tercih ediyorum.

İlim içinde ilim oluşturdular. Google kendi çözülmeye çalışılan ilim denizine döndü. Bu kadar insan aynı güçle motivasyonla uzayı marsı düşünsek şimdi orada turizm olurdu. Kanseri araştırsak bulurduk. http://www.12h.org/2016-seo-teknikleri-nelerdir

Bence paket satanlarda artık kendilerine çeki düzen vermeli. Bu işi adam gibi yapmalılar. Yada yapmamalılar.
Genc daio dargman69

kişi bu mesajı beğendi.

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)
Sen bunu yazdın ya düşmanların çoğaldı şimdi aynı olay bana da olmuştu ordan biliyorum. :)

Doğru bilgilerle üyeleri aydınlattığınız için teşekkür ederim elinize sağlık. :)

Birde profillerini,duvarını SEO yazılarıyla donatanların emin olun çoğu bu işten anlamıyor bana inanmıyorsanız Google'a sorun.:)
Genc GuestLion dtmuratcan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)
Birde yorumlar da değerli. Bunun için yorum botu lazım değil. Dünya kadar spam yorum geliyor wp ye. Değiştirin içeriğini istediğiniz gibi IP zaten farklı.. Linkide silin sonra onaylayın gitsin. Alın bir vpn kendiniz girip yorum atın. Ya da farklı bilgisayarlar buldukça yorumlayın.

Zaten yorum dayanışmaları da var. Süper daha ne olsun. Etkileşim se etkileşim. Google' ın ziyaret süreleriyle oyanamak çok mu zor? Bir dayanışma açar onuda hallederiz birlikte.

Alexa mı :) Düşürmek isteyen arasın beni.

Bakın 12h yi açtım kapadım topladım 7 gün falan oldu. İlk alexa değeri kaçtı biliyor musunuz?

Global 6.500.000 di. Türkiye değeri NANdı.

7 günde ne olmuş bakın şu anda sitede kapalı.

12halexa

Ek Olarak: Sen bunu yazdın ya düşmanların çoğaldı şimdi aynı olay bana da olmuştu ordan biliyorum.

Doğru bilgilerle üyeleri aydınlattığınız için teşekkür ederim elinize sağlık.

Birde profillerini,duvarını SEO yazılarıyla donatanların emin olun çoğu bu işten anlamıyor bana inanmıyorsanız Google'a sorun.


Ne diyeyim ki. Beğen butonum gitmiş sanırım bronza geçtik diye mi nedir?

Neyse buradan BEĞENdim. :)

Ek Olarak: Merak edenler vardır söyleyim 12h nin günlük hiti ortalama 60-80 di :) zuhahaa... Devam etsem ilk 3000 e rahat girerdim 80 hitle. 200 hitle ilk 1000 :) Sonra ver elini reklam satışı... Bana mail atıyorlar abi google dan günlük 5000 hitim var yazı satayım sana diye. Ben bakıyorum o kadar yok...

Yeri gelmişken hadi onuda anlatalım.

Ama bu sırrı kimseye anlatmayın SÖZmü?

Ahrefs yakın zamanda bir hizmet başlattı. Organic Keyword gibi bir şey. Hangi sitenin hangi sayfası hangi kelimeden ne kadar hit alıyor walla bomba gibi veriyor. Ben skype den görüşürüm zaman zaman ahrefs tekilerle. Çokta ilgililer. Reklam olmaz sanırım burası wmaraci sonuçta. Kaç tane var ki zaten?


Ahrefsin o özelliğini kurcalayın 2016 seo tekniğini yakalayın derim...
BigSEO dtmuratcan k0ng

kişi bu mesajı beğendi.

ZenginAnil ZenginAnil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 185 / 274
  • Ticaret 20, (%95)
Yazıyı paylaştığınız için teşekkürler.
GuestLion

kişi bu mesajı beğendi.

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)
Ben teşekkür ediyorum. Paylaşmak marifet değildir. Ona zaman ayırıp okumak marifettir.

Saygılar

Ek Olarak: Ha unutmadan. Bazı arkadaşlar şimdi girip sitelerime ve sıralarına bakacaktır acaba dedikleri doğru mu diye.

Hiiiç yorulmayın arkadaşlar ben anlatayım onu da...

Ben eğer sitelerin sırasına, paraya değer verseydim buradan bu bilgileri zaten yazmazdım.
Ben meraklıyımdır. Siteleri her türlü deney faresi gibi kullandığımdan bence iyi bile duruyorlar ayakta :)

12h bakın son 6 ayda 10 tema 10 kezde konu değiştirdi. Maşallah kaya gibi :)

Diğeri zaten öksüz kaldıydı. En çok uğraştığım sitedir kendileri. Sıralamaları da iyidir. Ama şimdiki bilgimle sıfırdan yapsaydım uçardı.

Ben 12h yi açtığımda inanın devam etseydim veya bildiklerimi kitap yazarak paraya çevirseydim iyi kazanırdım. Ben ne yapıyorum.

Saat gecenin 2 si ve sır paylaşıyorum.

Paylaşmayı sevdiğimin ispatı olsun buda ne diyeyim... Bana göre faydalı olmaktan satmaktan çok daha ötedir.

Rızık mı? O Allah (cc)' ın garantisindedir.

Neyse çok uzattım farkındayım geçte oldu.

Hayırlı geceler tekrar...
Genc k0ng

kişi bu mesajı beğendi.

k0ng k0ng Türk Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek KariyerForum Sahibi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 32 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Hit alım işlerine ne diyorsunuz?

Google farkediyordur herhalde?
 

 

KariyerForum.com açıldı..​​​​

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)
Aklıma geldi önemli bir bilgi daha paylaşayım. ÖNEMLİ

Tanıtım yazısı aldığınızda yazıdaki linkleri test etmek için tıklamayın. Google sizin ip nizle o yazıdaki linkten ilk vede son ziyaretçinin siz olduğunuzu çok kolay anlayabilir. Tanıtım yazısı sizin bilginiz dışında tavsiye edilmişsiniz demektir. Doğalı bu ya. Şimdi siz test amaçlı linke tıklarsanız... Google ne düşünür :) Yazılarınızdaki linklere tıklamayın... Benden demesi...

Ben googgle de mühendis olsam sadece bu bilgiyle bile yazı doğal mı satın mı alınmış çok rahat anlardım.


Buda 2016 seo hediyesi....

Ek Olarak: Hit alım işlerine ne diyorsunuz?

Google farkediyordur herhalde?


Çok test ettim. Önceden hızlı indekslenmeye yardımcı oluyordu ama gogle artık ciddiye almıyor bence. Ben hepsini bir kaçı hariç denedim. Kıydım paraya denedim. Belki 1-2 yıl düzenli üşenmeden sadece hitle işi takip ederseniz olabilirde orada uyulması gereken detay seodan çok fazla. Hepsine dikkat etmek lazım doğal ziyaret için.

Alexa bile inanmıyor artık. Dikkat edin doğal hitlerinizde alexa hızla iniyorken hit programında bu baya uzun sürüyor. Alexa bile yemiyorsa sizce ggle yer mi?

Ek Olarak:

BigSEO adlı üyeden alıntı

Sen bunu yazdın ya düşmanların çoğaldı şimdi aynı olay bana da olmuştu ordan biliyorum. :)

Doğru bilgilerle üyeleri aydınlattığınız için teşekkür ederim elinize sağlık. :)

Birde profillerini,duvarını SEO yazılarıyla donatanların emin olun çoğu bu işten anlamıyor bana inanmıyorsanız Google'a sorun.:)


Ben öğrenirken kimse öğretmedi. Bırakın öğretmeyi yardımcıda olmadılar. ***' a üye olmak için 2-3 kez mail attım tenezzül edip maillere dönmediler bile.

Yani biz en baştan dışlandık zaten. Kısmet. Kötü patron iş sahibi, kötü komşu da ev sahibi olduruyor yani. Geçen 12h de paylaşalı daha çok olmadı ama shocasi kg twitledi "uzaktan rakip yaklaşıyor" diye. Bu iyi bir işaretti takdir ettim kendisini. Ben kapadım siteyi. Para hiç bir şey.

Yardım isteyen herkese yardımcı olurum. Düşünün bakın mevcut bilgileri edinmek 2.5 senemi aldı. Aslında 5 çünkü geceleri uyumadım. Çok şeyden feda ettik. Feda etmeden elde edilmiyor malesef.

Saygılar (bu sefer gidiyorum :)

Ek Olarak: Bir sonraki paylaşımı özgün makale nasıl yazılıra ayıracağım. Madem başladık tamamına erelim seonun.

Ek Olarak: Arkadaşlardan gelen yoğun istek üzerine 12h.org sitesini tekrar açmaya karar verdim. Herkese teşekkürler.

Saygılar
dtmuratcan editorxx

kişi bu mesajı beğendi.

Genc Genc Computer Engineer Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1606
  • Beğeniler 760 / 441
  • Ticaret 49, (%98)
adlbelge gecenin 3'ünde yazdığınız yazılar için kendi adıma çok teşekkür ederim.
Sizin gibi insanları görmek beni çok ama çok mutlu ediyor.
Allah razı olsun :) Allah bol ve helal kazançlar nasip eylesin :)
GuestLion

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al