-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu işte ben de yeniyi sayılırım, bir pm de ben alsam...teşekkürler...
msa52
Web Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
konuyla ilgili tecrübesi olan varmıdır? webmasters'da dizin'de engellenen url'ler düzeldi ama sıralama hala gerilerde.
-Bura komple benim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
eLeman
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Webmaster toolsdan Sitenize bağlantılar kısmına girdikten sonra, orada diğer bağlantıları seçiyoruz. Ardından dosya olarak bilgisayara indiriyorsun. Excel formatında download ediliyor. Oradaki urlleri bir txt dosyasına kaydediyorsun. Ardından Google Disawow' u siten için kullanıyorsun. Ardından yeniden inceleme isteği göndereceksin.
İstekte şunu belirtmelisin.
- Web sitemizin yazılımında gerekli incelemeleri ve değerlendirmeleri yaptık. Webmaster araçlarını kullanarak, sitemize gelen bağlantıları tespit ettik. Ancak bu bağlantıları kaldırmak mümkün değildir. Bu yüzden webmaster araçlarından faydalanarak Disawow yapılandırmasına başvurduk.
(Buraya disawowa dosya yükledikten sonra ortaya çıkan sonucu kopyala yapıştır.)
Sitemizin yeniden incelenmek üzere değerlendirmenizi istiyoruz.
Ad soyad
Site editörü
---------------------
Bir kaç güne Google' nin manuel olarak uyguladığı sıralama cezası ortadan kalkıyor.
Ancak web sitesinin önceki ziyaret istatistiklerine ulaşmak, bir mucize olacak. Benim sitem bu sayede kurtuldu. Ancak bunu Şubat ayında, bir kaç gün içinde uygulamak gerekiyordu. Bu hafta çözebildim. İnş. eski düzenine gelir.