btnaslan
Bilinen Hayatı Kodlayın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WebMater, Seo, YouTuber
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bende de aynı sorun vardı hocam ama robots.txt bölümünden tekrar gönderdim hata ortadan kaldırıldı
Düzenleme:
Hocam sizin robots.txt kontörl ettim wp-admin gibi dosyaları indexlemesine izin vermişsiniz onları engellemeden kaldırın
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Backend Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
tam olarak nasıl olmadı robots.txt yazabilirmisiniz acaba index alamıyorum :(
Php işleriniz yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Google'de görünen robots'a bakmayın ftp'den sitenizde yüklü olanı inceleyin kullanmış olduğunuz SEO eklentileri etiketleri index'e kapatmış olabilir ki bence en mantıklısı bu ve bunu site haritasında da aynı işlemi yaparsanız bu sorun ortadan kalmış ve etiket sayfalarınız indexlenmez
Not : disallow'da bulunan wp-admin'i sakın index'e açmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Allow: /wp-content/uploads/ - bu komutu vermene gerek yok zaten kullandığın görselleri index'ler
Disallow: /wp-content/plugins/ - bu komutu kullanmana gerek yok zaten eklentiler index'lenmez
Ayrıca görünene göre sitemap'inde etiket var bu sorun değil ancak disallow komutu yok etiketlerin için eğer etiketlerinin indexlenmemesini istiyorsan ki bu bence mantıklı sitemap'tan etiketi kaldırarak bu sorunu çözebilirsin.
Yada kalkmasın kalsın diyorsanda
Allow: /etiket/
Komutunu uygulayabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Backend Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
etiketler genelde google a yazılan sorular tarzında sizce kalması iyi olmaz mı ? kaldırmak istesem yoast seo sayfasında böyle bir ayar bulamadım
edit : resimag.com/p1/1271f697e6.png etiketler için burayı kapatmamı öneriyorsunuz dimi hocam
Php işleriniz yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Kullanıcı açısından baktığım için ben kullanmıyorum tavsiyede etmiyorum :) Yoast'ın breadcrumb'u yoğun kullanmasından dolayı etiket sayfaları google'de tag sayfası olarak indexlenmemiş gibi görünüyorsa da sayfa içine girince tag sayfasıyla karşılaştığımda direk çıkıp gidiyorum tabi bu tercih meselesi.
post tag vs gibi bir kısım vardır kullanmadıgım için bilmiyorum ama yoksa'da disallow ile aynı şekilde engelleyebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Backend Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
önerileriniz için teşekkür ederim dediğiniz gibi düzenledim tekrar gönderip beklicem bakalım yine hata verecek mi :)
Php işleriniz yapılır.