erken index almak konusundaki yorumlarınız nedir neler yapılmalı
Düzenli içerik girilmeli. Özellikle sabah saatlerinde girilmiş içerikler gözlemlediğim daha hızlı index alıyor. Kısaca içerik girin ve index hızı iyi noktaya gelene kadar ara ara google gibi getir kısmını kullanıp indexletin.
Sitenizden bi konuda soru sordum. Tşk ederim güzel hizmet
Yanıtlandı. Teşekkürler.
bana göre seo da önemli olan rakibi incelemek ve ona göre hareket etmek, bunu en iyi nasıl yaparız?
Ahrefs, semrush, majestic 3 araç kullanıyorum analiz için. Öneririm.
Seo kelimesinde uzun süre ilk sırada kalarak kendini fazlasıyla kanıtlamış birisin.
Bu konu 50 sayfayı bulur Samet :)
Kolay gelsin.
Bu konu 50 sayfayı bulur Samet :)
Kolay gelsin.
Teşekkürler görüşün için :)
Baska firmaya ait bir konuda sordum ama istedigim cevabi alamadim. Yaklasik 5 yillik bir sitem var. 900den fazla ozgun icerigi var ve anahtar kelimelerde ilk sayfada cikabiliyorum genelde. Fakat hitten memnun değilim. Rakiplerim hit bazında oldukca yukarda. Site son 2 yildir inaktif bu arada. 1 aydir yeni icerik giriyorum. Hiti artirmak icin ne gibi calismalar yapmaliyim. Link mi almaliyim yoksa tanıtım yazisi mi? Sozluk sitelerinde, sosyal medyada ve forumlarda tanitim yapanlar var. Bunlardan hangisi daha faydali olur? Sitelerin banner alanlarina reklam versem bir artisi olur mu? Sitenin sirasi fena değil. Olumsuz etkisi olacak calismalardan uzak durmak istiyorum. Bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim.
Bence öncelikle rakibini semrush ile incele. Hangi kelimelerde hangi pozisyonda, arama hacimleri ortalama neler bunlara bak derim. Sen karıncaların sosyal yaşamı konulu yazı yazarsın o hayvanlarda sosyal yaşam diye bir yazı yazar. 2. yazı daha kapsamlıdır ve daha çok hit alır. Bu şekilde bir problemin var bence. Ne tür içerikler girmiş, neler yapmış kapsamlı incele derim.
Seo işlemlerine gelince, sıralamaların iyi ama hitin yoksa sosyal medya paylaşımların ve işlemlerin ufak tefek linkleme işlemlerin yetecektir. Ama sana önerim: http://www.cryptosam.com/2015-yili-icin-seo/ şu yazıyı incelemen. Tüm sektörler ve tüm dillerdeki sitelere uyarlanabilir. Yani okuyup uygula derim. Şu ana kadar o yazıdaki maddeler ile hep fayda sağladım. Yalnız dikkat etmen gereken forum tanıtımı yapın deyince kalkıp bir gecede 500 foruma link yapın demek değil. Nasıl yapılacağını bile anlattım. İnceleyip yol haritanızı çizin derim.