-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar
www.siteadı.com veya siteadı.com'un google indexlemede herhangi bir önceliği varmı yada seoya etkisi ?
Şuan web master toolsta hem www. hemde wwwsüz adresim varda aynı link üzerinde anlam veremedim bir türlü detaylı bir açıklama yapabilirmisiniz
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
Webino
Webino -Web Yazılım & SEO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
ya bir alan adından bütün sayfalarınızı indexlettirin yada 2 alan adındanda tüm sayfalarınızı indexlettirin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Peki Teşekkür ederim sağolun
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanlığı
-
-
Ad Soyad
Ş** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer Google bu konuda açıklama yapmış ya da yerli/yabancı seo uzmanları ikisinden birinin fayda sağladığını tespit etmişler olsalardı, bugün bu şekilde bir ayrım olmazdı emin ol :) Hangisi Google'ın gözünde daha iyiyse herkes onu kullanırdı ve çoğumuz bunu biliyor olurduk.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
foximus adlı üyeden alıntı
Eğer Google bu konuda açıklama yapmış ya da yerli/yabancı seo uzmanları ikisinden birinin fayda sağladığını tespit etmişler olsalardı, bugün bu şekilde bir ayrım olmazdı emin ol :) Hangisi Google'ın gözünde daha iyiyse herkes onu kullanırdı ve çoğumuz bunu biliyor olurduk.
yani demek k hiç bir farkı yok :) doğrumu anladım
Ek Olarak:
ececan adlı üyeden alıntı
Google araçlarında ikisini de kaydettirin. Fakat hedefleme kısmından sadece istediğinizi seçin ki dizinde o görünsün.
www adresi, çıplak alan adının aksini işaret eder.
www olmazsa, çıplak alan adı olarak görünür. Mesela bir blogunuz varsa,
blogadi.com yerine
www.blogadi.com olarak kullanmanız doğru kullanım olacaktır. Subdomain eklerseniz www kullanmanıza gerek yok: altisim.siteadi.com gibi.
peki neden dostum ?
www.blogadi.com yapayım blogadi.com yapmıyayım daha ince ayrıntı sunarmısın
Machete
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Turist
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kafana göre. Herhangi bir + - söz konusu değil. Eğer varsa bile böyle bi durum Google'ın webmaster dökümanlarında açıklamadıysa kimse bilemez. Ben siteadi.com şeklinde kullanıyorum. Domain'im 5 harfli kısa olduğu için www kaldırarak iyice kısa görünmesini sağladım. Kullandığım temada minimal olduğu için genel konsepte uyuyor bu şekilde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
foximus adlı üyeden alıntı
Normal siteler için farkı yok. Ancak domainin 2-3-4 karakterliyse (link kısaltma siteleri gibi) belki çok küçük bi ihtimal olabilir ;) Kişisel tavsiyem ise onları wm tools'dan ayrı ayrı takip etmek yerine, www olmadan girenleri hosting panelinden vs. www sayfaya yönlendirt. Ayrım olmasın.
ama ben tüm reklam makalelerimde
http://siteadi.com diye geçtim sonra problem çıkmasın mı www girmedim diye
Ek Olarak:
Machete adlı üyeden alıntı
Kafana göre. Herhangi bir + - söz konusu değil. Eğer varsa bile böyle bi durum Google'ın webmaster dökümanlarında açıklamadıysa kimse bilemez. Ben siteadi.com şeklinde kullanıyorum. Domain'im 5 harfli kısa olduğu için www kaldırarak iyice kısa görünmesini sağladım. Kullandığım temada minimal olduğu için genel konsepte uyuyor bu şekilde.
Teşekkür ederim sağolasın benimkiside siteadı.com backlink çalışmalarımıda o yönde yaptırdım