Rec
Rock Metal and Yazılım.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"googpe pagerang" ? şunu mu demek istediniz ?
Google Pagerank
(Burak arkadaşım gerekli şeyleri yazmış ve katılıyorumda.)
BurakSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Öncelikle Pagerank 1 ile Pagerank 5 arasında bir fark olmadığını vurgulayarak açıklama yapmak istiyorum.
Pagerank 0 dan Pagerank 5'e atlayabilirsiniz. Google bunu yapabilir lakin bu aldığınız Pagerank sitenize alacağınız tanıtım yazıları yada reklamların fiyatlarını etkileyen kandırmaca bir kredi notu gibidir. Sizin asıl istatiğiniz ve sürekli kontrol etmeniz gereken şey ise arama motorlarından gelen organik hitinizdir.
Ben Pagerank'ıma değer veririm diyorsanız sizin için asıl mevzu Pagerank 6 olmaktır. Google ve Pagerank atama algoritması sizi Pagerank 6 veya üstü için uygun gördüyse siz zaten yerinizi almışsınız demektir.
YouMyCure
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
elektirik & elektronik
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet haklısın dediyim gibi siteyi daha önce tr dilinde kullanıyordum ve sonra içeriği ve dili deyiştirme kararı aldım bitmedende işim çıktı aslında antalyada işe çağırıldım buyüzden bitmeden birsüredir uzağım zaten şuanda sitenin geri kalan durumları ile ilgilenmekteyim hatırlattığınız için teşekkürler başka takıldığınız ve önerileriniz varsa söyleyin benim için zevktir ben bu forumda az bilgim le bulunuyorum ve sizlerden yardım ve destek öneri fikirleriniz için şimdiden müteşekkirim
Ripped
Serçe Development
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO & Software
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Link aldıysanız olabilir,herhangi bir yanlışlık yok.Sitenizde öyle çok ahım şahım bir şeyde yok.