BurakSEO adlı üyeden alıntı

Öncelikle Pagerank 1 ile Pagerank 5 arasında bir fark olmadığını vurgulayarak açıklama yapmak istiyorum.

Pagerank 0 dan Pagerank 5'e atlayabilirsiniz. Google bunu yapabilir lakin bu aldığınız Pagerank sitenize alacağınız tanıtım yazıları yada reklamların fiyatlarını etkileyen kandırmaca bir kredi notu gibidir. Sizin asıl istatiğiniz ve sürekli kontrol etmeniz gereken şey ise arama motorlarından gelen organik hitinizdir.

Ben Pagerank'ıma değer veririm diyorsanız sizin için asıl mevzu Pagerank 6 olmaktır. Google ve Pagerank atama algoritması sizi Pagerank 6 veya üstü için uygun gördüyse siz zaten yerinizi almışsınız demektir.

çok saol aslında 2 aydır blog a ellemedim şimdi Google
Analytics e bakacağım ve verileri sizinle burada paylaşacağım

Ek Olarak:

Ripped adlı üyeden alıntı

Link aldıysanız olabilir,herhangi bir yanlışlık yok.Sitenizde öyle çok ahım şahım bir şeyde yok.

hayır hiçbir reklam veya link ws almadım dediyim gibi daha önce kararsızdım ne yapsam ws birçok şey yapmak istedim bu domaine hatta benden bu domaini webmaster forumu yapmak için birkaç kişi istedi ama satmadım ve ramazan bayramında tr dilince aynı içeriklerde başladım daha sonra tr dilindeki sitelerdeki kullanıcı ve gelen hitin reklam gelirlerinin az olduğunu hatırladım bu acı ama doğru bir gerçek malesef bizim türk milleti girdiyi ve kullandığı siteleri düşünmüyor herneyse bende içeriyi sildim ve çevirdim bitmedende işim çıktı ilgilenemedim dahabiraz daha işi var oturmasına ilerisine bakacağım sonrasında

Ek Olarak:

Ek Olarak:

buyrun google nin enson verileri eh 2 aydır ilgilenmediyim ve organik dediyiniz bu olsa gerek ama bu kadar az konu ve kısa sürede normaldir ilgilenilirse daha iyi yerlere gelir sanırım tabiki gerekli yardımı ve desteyide alacağım dışardan ama o sonraki iş