Sogi
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kaldırım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anlamadığınız nokta ben Rock türü müziği kendime göre yorumlayıp yapabilirim, rapide. Fakat dinleyip dinlememek sizin elinizde sevmiyor musun? DİNLEME kardeşim.. Zorla mı dinletiyorlar sana. Fakat sen adamın yaptığı müziğe kalkıpta hoop dur böyle müzik mi olur? diyemezsin.
Arabesk rapi bende sevmiyorum fakat bu kalkıpta adamın müzik türüne ve zevk anlayışına laf atmam gerektiğini göstermez, aynı şekilde sizinde.
Ve son olarak bu ülkede ajdar dinleyen insanlar var bırakında arabesk rapinde hayranları olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Asi StyLa rap'sa soğudum herşeyden :)
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Efendim, ben de rap yazıyorum, yakında beat sitesi kuracağım. Türkiye'de beat sitesi ne yazık ki yok. Shadowville.com'a rakibim, amacım ise şudur insanlara rapi daha iyi tanımasıdır. Başka değişle, beat dinletmektir ne dersiniz iş yapar mı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
tam1facia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
internet kafe işletmeciliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Bi konu açtık forum birbirine girdi :) herkezin görüşü kendine herkez kendince haklı herşeyde arabesk rap falan olmasa daha iyiydi ama olmuş napalım onu beynimizden silemeyiz artık nasıL apaçi'ler falan çıkıyor yakında başka birşey çıkar onların önüne geçilemiyorsa yakında yeni bir rap müzik tarzı da çıkabilir ortaya
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Efendim, ben de rap yazıyorum, yakında beat sitesi kuracağım. Türkiye'de beat sitesi ne yazık ki yok. Shadowville.com'a rakibim, amacım ise şudur insanlara rapi daha iyi tanımasıdır. Başka değişle, beat dinletmektir ne dersiniz iş yapar mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebTasarım
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana Görede Türkiye de Sagopa Kajmer - Kolera Baskası Sadece Kendı Capında Egleniyordur