-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
aylık 1100 tl maaşla taksitle 2500 tl lik iphone alan adamlar var. tüketim toplumu olduk resmen. Alın size yeni dünya düzeni. Komünizm üretiyor faşizm tüketiyor. kapitalizm kazanıyor.
3 kişi bu mesajı beğendi.
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
android kötü olmasının sebebi android telefonlar arasında daha fazla rekabet olması, ayrıca her şeyini apple gibi kendi dizayn etmiyor , örneğin snapdragon, adreno, android sürüm gibi, telefon piyasasında herkes nasıl hızlı telefon çıkartsam da önüne geçsem derdi olmuş, o yüzden tasarım ve yazılım olarak eksik kalıyor, evet maalesef apple diğer şirketlere göre geri kalsa da yinede çok alınıyor bazıları stabil bazıları kasmadığı için bide marka var fakat yine doğru ki en düşük maaşı alan adam bile gidip 4 yıllık takside bile girebiliyor bu aleti almak için , seneye android marshmallow yeni grafik işlemci adreno ve snapdragon 820 gelecek daha stabil olması beklensede beklicez diye düşünüyorum , açıkçası şuana kadar her şeyin güzel olduğu bir telefon görmedim örneğin lg deki performansı, samsung özgün tasarımını, htc müziği , sony kamera ve dayanıklılığı bir araya getirseler o telefonu alırdım , şuan xperia z kullanıyorum seneye z5 ultra düşünüyorum yeni teknolojiye uyum sağlamak için çok kasmıyor telefonum fakat daha iyi ses kalitesi daha iyi çözünürlük vs istiyorum bide android sürümü gelmiyor artık sıkıldım :D