lostyazilim
tr.link

Bilgisayarım ile ilgili bir sorun

7 Mesajlar 864 Okunma
lstbozum
tr.link

birz4man birz4man Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Rize
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle şu an ne yapacağımı kesinlikle bilmiyorum . Bileniniz varsa ne yapabilirim ve haklarımın ne olduğunu anlatmasını istiyorum. Durum şu,

Casper marka ultrabook almıştım . Aran 7 ay geçti ve kapağın açılması ve kapanması çok sert bir hal aldı. En sonunda Ultrabook un Ekranın menteşesi içten dışa doğru yuvasını patlatarak kırıldı. Kırıldıktan sonra, anladığım kadarıyla menteşenin demiri ana karta deydi ve bilgisayarın ana kartı kilitlendi.

Az önce cihaz garantiden geldi. Yapıştırıcı ile menteşeyi tutturmuşlar(Bu seferlik ücretsiz yapmışlar), ana kartı da düzeltip yollamışlar. Cihaz geldiğinde mccafee.com gibi bir yazılım ile açılması önlenmiş. Sisteminizde atak tespit edildi ana kartınız engellenmiştir gibi bir yazı çıkıyor. ve şifre istiyor. Ana kartımın şifresini denedim olmadı. Şifre bana ait değil. Ne yapmalıyım ? Yada ne yapabilirim bu saatten sonra ? cihazı alalı 8 ay oldu

wmaraci
reklam

BerkUzun BerkUzun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 188
  • Beğeniler 32 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
Dostum o zaman garantiye verdiğin adamları tekrar ara şifreyi öğren. :)

• Üyelik 09.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Rize
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Şifre işlemini hallettik şu an cihazı kullanıyorum ancak menteşe kırılması sorunu benimle alakalı olmadığı halde kullanıcı hatası diyip yapmadı şerefsizler...
Kafkef

kişi bu mesajı beğendi.

xrople xrople Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 107 / 61
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam garanti konusunu bilmem ama o menteseleri bir an once yaptirmaya bakin bana pahali geldigi icin yaptirmamistim zamaninda arkaya ansiklopedi koyup kullandim şimdi laptopun sadece iç sistemi ve ekrani kaldi klavye alt kasa mentesler hepsi degisecek

wmaraci
wmaraci

Mrc Software Mrc Software {Write Code} Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek VB.NET
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 44 / 10
  • Ticaret 2, (%100)
Saçmalığa bak yaw, bilgisayarı tamir için alıyorsun ona keyfine göre antivirüs yüklüyorsun :/

мαѕαüѕтü proɢrαмlαrıɴız yαzılır
#Mrc Software

bitirimci bitirimci WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)
Nereden aldın bilmiyorum ama bazen satıcı şirket böyle saçmalıklar yapabiliyor bence öncelikle bolge sonra ana Distribütörlüğe ulaşın hakaret etmeden sert bir sözle olanlari anlatin ya da ilçe kaymakamliklarinda bulunan hakem heyetine başvurun zor degil kolay kimlik sirketin sana verdigi olmsuz cevap ve yapamadiklari parcanin resmi (yapiştirma ne la bende yapardim buyuk firma olmadiklari buradan belli) al başvur

• Üyelik 09.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Rize
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

bitirimci adlı üyeden alıntı

Nereden aldın bilmiyorum ama bazen satıcı şirket böyle saçmalıklar yapabiliyor bence öncelikle bolge sonra ana Distribütörlüğe ulaşın hakaret etmeden sert bir sözle olanlari anlatin ya da ilçe kaymakamliklarinda bulunan hakem heyetine başvurun zor degil kolay kimlik sirketin sana verdigi olmsuz cevap ve yapamadiklari parcanin resmi (yapiştirma ne la bende yapardim buyuk firma olmadiklari buradan belli) al başvur

Ben başvuruyu yaptım. Açıkçası nasıl olur da menteşeleri yapıştırıcı ile yapıştırırlar hala anlamıyorum. Tamir etmemek için uğraşıyorlar resmen. Bir menteşe yüzünden şu an müşterisinden oldular.

Ek Olarak: Son olarak şunu da söylemk istiyorum. Cihazı aldım. Bilgisayar mcafee nin çalıntı korumasına girmişti (Nasıl oluyor hala anlamıyorum çünkü ben ihbarda bile bulunmadım.) Onu kapattım. Cihazın menteşeleri her an yerinden çıka bilir. Bana dediler ki ileride yılmaz bilişim var. menteşeleri orada yaptır ücretsiz yapılamaz bu dedi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al