birz4man
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle şu an ne yapacağımı kesinlikle bilmiyorum . Bileniniz varsa ne yapabilirim ve haklarımın ne olduğunu anlatmasını istiyorum. Durum şu,
Casper marka ultrabook almıştım . Aran 7 ay geçti ve kapağın açılması ve kapanması çok sert bir hal aldı. En sonunda Ultrabook un Ekranın menteşesi içten dışa doğru yuvasını patlatarak kırıldı. Kırıldıktan sonra, anladığım kadarıyla menteşenin demiri ana karta deydi ve bilgisayarın ana kartı kilitlendi.
Az önce cihaz garantiden geldi. Yapıştırıcı ile menteşeyi tutturmuşlar(Bu seferlik ücretsiz yapmışlar), ana kartı da düzeltip yollamışlar. Cihaz geldiğinde mccafee.com gibi bir yazılım ile açılması önlenmiş. Sisteminizde atak tespit edildi ana kartınız engellenmiştir gibi bir yazı çıkıyor. ve şifre istiyor. Ana kartımın şifresini denedim olmadı. Şifre bana ait değil. Ne yapmalıyım ? Yada ne yapabilirim bu saatten sonra ? cihazı alalı 8 ay oldu
BerkUzun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dostum o zaman garantiye verdiğin adamları tekrar ara şifreyi öğren. :)
birz4man
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şifre işlemini hallettik şu an cihazı kullanıyorum ancak menteşe kırılması sorunu benimle alakalı olmadığı halde kullanıcı hatası diyip yapmadı şerefsizler...
1 kişi bu mesajı beğendi.
xrople
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam garanti konusunu bilmem ama o menteseleri bir an once yaptirmaya bakin bana pahali geldigi icin yaptirmamistim zamaninda arkaya ansiklopedi koyup kullandim şimdi laptopun sadece iç sistemi ve ekrani kaldi klavye alt kasa mentesler hepsi degisecek
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
VB.NET
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Saçmalığa bak yaw, bilgisayarı tamir için alıyorsun ona keyfine göre antivirüs yüklüyorsun :/
мαѕαüѕтü proɢrαмlαrıɴız yαzılır
#Mrc Software
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nereden aldın bilmiyorum ama bazen satıcı şirket böyle saçmalıklar yapabiliyor bence öncelikle bolge sonra ana Distribütörlüğe ulaşın hakaret etmeden sert bir sözle olanlari anlatin ya da ilçe kaymakamliklarinda bulunan hakem heyetine başvurun zor degil kolay kimlik sirketin sana verdigi olmsuz cevap ve yapamadiklari parcanin resmi (yapiştirma ne la bende yapardim buyuk firma olmadiklari buradan belli) al başvur