Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
geçen yaz HP laptopum vardı elimi yakacak kadar ısınıyordu bir yaz günü fanı durdu ve mefta :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dreamcool adlı üyeden alıntı
Anladım hocam Lenovo gerçekten hoşuma gidiyor fakat bir tane geçti elime açıkçası o modelden kaynaklımı bilmiyorum biraz ağır ve kaba geldi dediklerinizi dikkate alacağım yani Lenovo ve Samsung'tan şaşma mı diyorsunuz. Birde zaten hangi marka olursa olsun altına soğutucu fan alacağım bunun ne kadar yararı olur bilmiyorum fakat Lenovo yada Samsung diyorsanız 1500 civarlarında oyun ve hız performansı bakımından iyi model tavsiye edebilir misiniz ?
Çünkü Samsung hiç elime geçmedi onun için pek bilgim yok hangisini tercih edebileceğim konusunda.
Belirli bir model değil ben size dikkat etmeniz gereken hususları zaten söyledim. Anlaşılan oyun oynayacaksınız kesinlikle ekran kartı'nın bit'ini öğrenin. Teknosa bimeks gibi yerlerdeki satıcıya sormayın çoğu satmaya çalışıyor ki prim alsınlar. İnternetten bakıp öyle gidin. Laptopun kasası, dizaynını ve beğenip beğenmeyeceğini bilemem...
myenes adlı üyeden alıntı
Samsung, HP, Lenova ve daha tüm laptoplar ısınır hocam, ısınmayan laptop arıyorsanız MSI'ın ürettiği modellere bakacaksınız ama bütçenizde sınırlıysa maalesef oyun için laptop bakmayın. Şahsen kullandığım ürün; Asus N56VZ, ısınıyor mu diye sorarsanız ısınıyor ama photoshop yada ubuntu üzerinde açıkken ısınmıyor oyun oynarken ısınıyor :)
Aynen zaten oyun oynarken kasmayacak ben zannetmiyorum olsun :) Ha oda var özel oyun laptopları mevcut yüksek özellikli ve tahmini fiyatları 5bin'den başlıyor :) Onlar ısınmaz sanıyorum :) Photoshop ile HP bile ısınmıyor yanlız..
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
3.5 senedir acer laptop kullanıyorum.Hiçbir problem yaşamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Hocam kafam karıştı şimdi tam Acer'dan vazgeçiyorum birisi iyi yorum yapıyor falan kafam allak bullak oldu gerçekten. Önceki mesajımda verdiğim Asus'u alacak gibiyim şimdilik...
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Her firmanın belirli kullanıcılarda kötü sonuçları olur belirli kullanıcılarda da iyi.Herşeyden önemlisi seçim senin kendin düşünmelisin.Tabiki yorumlara da bakılır ama yorumların kölesi olma.Acizane benim fikrim bu sana kalmış.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aldıktan sonra da 6 ayda bir muhakkak bir servise götür ve hava tuttur ki tozları fan'ın çalışmasını engellemesin. Malum statik elektrik toz çekiyor. Defrag, ccleaner ve disk birleştirmeyi düzenli olarak kullanmayı unutmamakla beraber evde kullanacaksan pil'i çıkar elektrikte kullan dışarıda kullanacaksan elektrikten uzak o zaman pil'i tercih et. Aksi hâlde pil'i bir süre sonra iş görmez hâle gelir. Orjinallerinin fiyatları ağzını uçuklatır. Kullandığın elektriğin topraklı olmasına dikkat et.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ne yaptığı belli değil
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Ben delli öneririm 10 numara bilgisayar
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Fiyat sizi aldatmasın. EW'de çalışıyorum satmaktan en çok kaçtığım cihaz.
1300 - 1600 arası daha güzel markada cihazlar bulabilirsin.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.