-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet ve Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Çok mu eski kafalıyım bilmiyorum ama Apple kat be kat daha prestijli bir firmadır Monsterdan bilgisayar alırken markada mühim bence Macbook vs param olsa bile almam lakin monster ile karşılaştırınca casper bile daha iyi geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne için alacağınıza bağlı sanırım bu iş biraz. Render gibi işlemleriniz çok ise macbook. Yok ben oyun çakar geçerim diyorsanız Monster.
baydogan
En iyi çay Beta Tea'dir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Mac hava yapar, Monster toz yutturur. Mac bilgisayarların ekranları mükemmel ötesi, kaliteli kasaları var, hafif ve şarjı da gayet bir iş gününü götürüyor. Ama Monster'ı yabana atmamak lazım. 2010 yılında çıkan Monster PC bugünün oyunlarını bile çatır çatır açıyor. GT 520m ekran kartıyla açtığı oyunlara şaşmıştım, adamlar donanımları birleştirme noktasında başka bir seviyeye ulaşmışlar. 1050, 1080'li Monster'ları düşünemiyorum. Ama şarj adaptörü ile birlikte yaşamak zorundasın ve Turbo FAN'ı açarsan (fn+1) kulakların bir süre sonra duymaz hale gelebilir. Malzeme kaliteleri de fena değil. Ama çok ağır. O kadar ağır ki taşımaktan gına gelir. 4 kilo laptop mu olur, oluyor.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İş için stabilite için Mac alınır, geri kalan saçmalıkları yaşamak için ise Monster
brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Oyun oynamayacaksanız mac alın, profesyoneller osx kullanır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Pardon ama yazılımsal açıdan birisi önermemiş monster'ı. Monster'ın size tek zararını söyleyeyim büyüklüğü(hacmi) ve ağırlığıdır. Yazılım, donanım ve daha birçok şey de size işlevsellik kazandırır. He oraya buraya getirecem diyorsanız ayrı o zaman apple alabilirsiniz. Ben monsterdan yana oyumu kulanırdım ki kullanmaktayım. :)