-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** I**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar elimde şuan kullanmış olduğum Lenovo nun g500s modelinde bir laptop'um mevcut i7 3.nesil 4 gb ram 1tb hdd ancak laptopun bazı sorunları var. Sağ numlock tuşlarından bazıları çalışmıyor. Sarj tutmuyor fişten çektiğim gibi kapanıyor. Bundan dolayı laptop u satmayı düşünüyorum. Öğrenciyim ve yazılım üzerine okuyorum bu yüzden bana sarj tutma süresi başta olmak üzere performanslı bir laptop lazım. Aklımda Monster'ın Abra A7 V8.1.1 17.3" model laptopu var ancak sarj performansı olarak nasıldır bilmiyorum. Diğer bir yandan da aklımda 2. El bir en az 2013 model Macbook alma fikri var.
Sizce ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2 yıldan fazla bir süredir Macbook Pro kullanıyorum ve memnunum. Şarj süresi olarak iyi gidiyor. Ancak ikinci el olarak alacaksanız, şarjın cycle değerine bakmanızı öneririm. Macbook bataryaları 1000 şarjdan sonra performans kaybı yapıyor. Monster kullanmadığım için herhangi bir yorumda bulunamam ama bahsettiğiniz cihaz Macbook'dan daha güçlü bir donanıma sahip.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Web -> https://alikarahisar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Php Developer
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne için kullanacağınıza bağlı olarak değişir eğer video işlerine giricekseniz macbook çok fazla iş görmez yani min 10-15k lik bir şey almanız lazım. Normal tasarım işleri vs ile ilgileniyorsanız mac alabilirsiniz
https://github.com/ahevr
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben olsam Monster alırdım. Neden dersen Macbook'ta x al, y al, z al... Al al bitmiyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
C# , SEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Macbook air veya pro dusunuyorsaniz guzel bir tercih olabilir.Duz macbook bakiyorsaniz bakmaninizi oneririm.Duz macbook bakiyorsaniz monster oneririm.
Sebep: 2011 Macbook kullaniyorum bircok isimi hallediyor ama kasmalar nedeniyle bazen yoruyor.SSD ve Ram Updatelerini yapmama ragmen islemci tarafindan yoruluyorum..
Edit : Ingilizce Klavye sebebiyle TURKCE karakterleri kullanamiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci - Yazılım Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2 yıldır Monster kullanıyorum, sorduğunuz soru ne için kullanacağınıza göre değişir.
Eğer şarj süresi ve yazılım için kullanacaksanız hiç düşünmeden Macbook alın. Aynı zamanda taşıyabilirsiniz de. Eğer oyun oynamayı düşünüyorsanız Monster alın. Yakın zamanda bende Macbook alacağım.
Codesign
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
#Security Researcher
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yıllardır hiç şaşmadan "Apple" ürünü kullanırım ve tavsiye ederim. Macbook Air ve iMac kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Ben olsam macbook alır arkama yaslanırdım
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Donanımsal anlamda Monster düşünebilirsiniz, Linux deneyiminiz varsa eğer Linux ile beraber mükemmel bir makina olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
MacBook pro dan başkası yalan. 13 inç touch barlı kullanıyorum ister pil, ister klavye istersede ekran muhteşem ötesi. Başka bilgisayar da çalışamıyorum artık. En sevdiğim yanı hafif ve taşıması kolay. Yeni macOS güncellemesinden sonra daha da sevdim