-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Dalgalanma değildi Mart ilk haftasındaki, CORE denen çekirdek değişim yapıldı ve halen devam ediyor. Google algoritmasını epey yeniledi. BACKLİNKLERİn, tanıtım yazıların alakasız sitelerden ise hiç önemi kalmadı + spam sayılmaya başladı.
Temmuz 2018 chrome yeni sürümü ile beraber SSL olmayan sitelere güvenli değil uyarısı verecek Mobil sayfalar artık ayrı indeksleniyor. gibi gibi değişiklikler oldu.
turk5
turk5.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Internet ve Medya
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
SEO'nun ana kriterlerini uyguladiktan sonra artik asil sitenin konusuna konsantre olmak gerekiyor. Backlink alma vs. artik önemini yitirdi sanirim. Alexayi hic takip etmiyorum. Ona ragmen Google'da bizim icin en önemli kelime gurubunda ilk siradayiz.
Türk İş Dünyasının Buluştuğu Platform : turk5.com
btnaslan
Bilinen Hayatı Kodlayın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WebMater, Seo, YouTuber
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Sosyalik haber sitemde günlük 2-3k alırken suan zar zor 100 ila 500 hit almaya çalışıyorum gelirlerde git olmayınca baya düstu ve alexa rank bile tavan yapıyor hit almama rağmen her gün düşmesi yerine yükseliyor dalgalanmadan fena hırpalandım sanırım
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Benimde ilk üç sıradaki onlarca içeriğim sıralama kaybı yaşadı. Yavaş yavaş toparlıyor tekrar ama eski sıralamalarına döner mi Tanrı bilir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yavaş yavaş toparlıyacağına bende inanıyorum ama nasıl toparlayacak? sorun orda. Siz neler yapıyorsunuz? bu süreçte
Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ben çok ilginç bir şeye şahit oldum bu güncellemede. Rekabeti yüksek bir sektörde sayfam mevcut. Şöyle ki, tamamen spam koşullarını bire bir uygulayan bir site çok ilginç bir şekilde yıllardır birbirimizle rekabet ettiğimiz 5 sitenin de önüne geçti üstelik bu site henüz 1 yaşını bile doldurmamış durumda :) hadi onu da geçtim, adam bir anahtar kelimeye ait hazırladığı sayfada o anahtar kelimenin aranma hacimlerini sayfaya koymuş :D nasıl yani? dediğiniz duyar gibiyim. Örnek veriyorum mesela anahtar kelime "kırmızı spor ayakkabı" olsun. Adam sayfada anlatmış kırmızı spor ayakkabı şöyledir böyledir vs sonra aynen şöyle yazmış "evet google üzerinden gördüğümüz kadarıyla kırmızı spor ayakkabı" kelimesinin aranma hacmi aylık ... kadardır. Hatta bununla da yetinmemiş, ana kelime olan ayakkabı kelimesine ait ne kadar alt anahtar kelime varsa tablo yapmış o sayfaya koymuş :D Yahu ziyaretçi ne yapsın o kelimenin aranma hacmini be adam! Ah be Google naptın sen!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BlackStone oooo hocam sizin ki çok ironikmiş. Gerçekten mesajı okurken ironiye bakar mısın dedim kendi kendime. Şikayet etmeyi deneyin. Google er ya da geç ilgilenecektir.
Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google zamanla kullanıcı deneyimi yüksek olan siteleri yukarıya çıkaracak artık.. mobil sürümü olmayan, yavaş açılan, bilgiye ulaşılması zor olan, içeriğe anahtar kelimeyle bağlantılı alakasız içerik giren vs. vs. siteler yavaştan dibi görecek.. Verilmesi gereken başlıkla uygun bilgiyi veren, hızlı açılan ve tasarımı iyi olan siteler tavan yapacak.. İnternette bir sürü çöp site var. Sırf para kazanmak için açılmış, içerik girilmiş ve belli süre aralıklarla eklenmeye devam edilen bir sürü site var. Özellikle sağlık alanında maalesef bu çok fazla. Hastalık arşivi yapmış sitede sonra belli süre ile içerik girmeye devam etmiş. İçeriklere baksan internetteki klasik yazılardan hiçbir farkı yok. Bilgi aynı ama yazı farklı, kopya içerik olmuyor ama bilgi aynı. Ben bunu doğru bulmuyorum. Sırf para kazanmak için açılan siteler umarım yakında dibi görür. Lütfen biraz katkı sağlamayı düşünelim. Hem tasarımda hem hızda hemde (özellikle) içerik konusunda. Google da umarım bunu sağlamaya çalışıyordur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
drofa kesinlikle katılıyorum size hocam. Benim de sağlık sitem var mesela totosundan sıkarak bilgi veren o kadar insan var ki! ben sırf okurlarım rahatça sitede gezinebilsinler diye günlük optimizasyonlarımı yapıyorum. Onlar için bir soru cevap platformu bile oluşturdum. Oraya girip soru soruyorlar falan, cevaplıyoruz. İçeriklerimin de diğer sitelerin çöp içeriklerinden sıyrılması için farklı bir dil ile yazıyorum. rekabet gerçekten zor.